Heerlijk en gezond alternatief voor roomijs. Gemaakt van frambozen en yoghurt. Heerlijk fris en lekker!

INGREDIËNTEN VOOR 4 personen

560 g
Griekse yoghurt
125 ml
rijstmoutstroop
1 tl
vanilleboon pasta
2 kopjes
bevroren frambozen of aardbeien

BEREIDING

Voeg de Griekse yoghurt, rijstmoutstroop en vanille in een kom en meng alles door elkaar. Doe 1/2 kopje (140g) van het yoghurtmengsel, de frambozen en de extra rijstmoutsiroop in een blender en mix het geheel tot een gladde massa. 
Leg afwisselend het yoghurt- en frambozenmengsel in 10 ijslollyvormpjes tot 1/3 van het kopje (ongeveer 80ml).
Draai voorzichtig een botermes door het mengsel. Steek de stokjes erin en vries voor ongeveer 5 uur in tot ze stevig zijn. Haal de pops uit de vormpjes om te serveren. Serveer met een beetje munt op een plateau.

Foto: www.ambiance.be