Een van de belangrijkste vragen tijdens de happy hour: welke hapjes serveer je erbij? Hoe wapen je je tegen eentonige snacks zoals pindanootjes en chips? Deze drie geniale fingerfood hapjes van populaire Nederlandse foodblog Living The Green Life tillen je aperitief naar een hoger niveau. Ready, set, green!  

INGREDIËNTEN VOOR 2 personen

1 stuk
ui
60 g
bloem
120 ml
plantaardige melk
1/2 tl
chilipoeder
1 tl
paprikapoeder
100 g
paneermeel

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier. 
Meng de bloem, de plantaardige melk, de garam masala, het chilipoeder en het paprikapoeder door elkaar. 
Haal de uienringen eerst door het bloemmengsel en vervolgens door het paneermeel. 
Leg de uienringen op de bakplaat, plaats in de oven en bak voor 15 min. Keer alle uienringen om en bak nog eens 15 min. 
 
TIP VAN DE REDACTIE
Lekker met ketchup, mosterd of een zelfgemaakte nachodip. 

Foto: www.ambiance.be