Installeer je in de magnifieke omgeving van het Middelheimpark voor de even magnifieke voorstelling ‘Oude Meesters’ van compagnie Marius. Met je A-kaart maak je kans op een van de bubbeltickets voor 4 personen, meesterlijk toch!

Twee mannen spreken af bij het  Kunsthistorisches Museum in Wenen. Ze haten alles en iedereen, maar kunnen ook niet zonder. Toch is er ook plaats voor wat lichtvoetigheid, want in vlammende scheldtirades sparen ze niemand, ook zichzelf niet.

Acteurs Vincent Van den Berg en Kris Van Trier voeren het stuk Oude Meesters op. Het is het eerste in het drieluik Sit-Down Comedies, naar de roman van de Oostenrijkse schrijver Thomas Bernhard. Het toneelspelersgezelschap Comp.Marius heeft een mobiele containerwerkplek in het Middelheimmuseum. 

Met je A-kaart 
Geen mooier decor voor voorstelling Oude Meesters dan het Middelheimmuseum! Heb jij 10 A-kaartpunten gespaard? Doe dan mee met de wedstrijd en maak kans op een bubbelticket voor 4 personen voor de voorstellingen op 8, 9, 11 of 12 juli, telkens om 11 uur.

Hoe deelnemen?
Vul het antwoord in op de wedstrijdvraag: Welk was het eerste gezelschap waar  Kris Van Trier en Waas Gramser deel van uitmaakten? Tip: het antwoord vind je op www.marius.be
Vul het antwoord en je gegevens in op het wedstrijdformulier. Geef ook aan welke dag jouw voorkeur geniet.
Je kan slecht eenmaal deelnemen en enkel met je eigen A-kaart.
Deze wedstrijd loopt tot maandag 6 juli – 15 uur
De winnaars worden maandag na 16 uur per e-mail verwittigd.
Enkel bij de winnaars wordt er een A-kaartbon afgewaardeerd. 

Meer info 
Oude Meesters | Compagnie Marius
1 t.e.m. 12 juli, om 11 of 17 uur
Middelheimmuseum aan de werkplek van Compagnie Marius: aan de Westelijke kant van het Middelheimmuseum, tegenover Beam Drop van Chris Burden en naast het openluchtdepot, ingang langs Middelheimlaan 63
10 euro (gewoon ticket) 
Meer info en tickets: marius.be​

Culinaire tip!
Voor 15 euro extra combineer je de voorstelling na afloop met een maaltijd bij Museumcafé MIKA. Klaargemaakt door voormalig Marius-kok Koen Roggen.
 
Coronamaatregelen
1,5m afstand, gewassen handen en mondmaskers verplicht bij het betreden en verlaten van de tribune. Zo houden we het voor iedereen veilig.

Foto: Repetitie van Oude Meesters in het Middelheimmuseum – © Raymond Mallentjer / www.antwerpen.be