Deze smoky beef burger is snel gemaakt en overheerlijk. Ideaal voor op warme zomeravonden!

INGREDIËNTEN VOOR 4 personen

6 ml
phase with natural butter flavour
100 g
ui
4 g
knorr professional intense flavours deep smoke
4
rundburgers
4
pastridor skyr burger buns
4 sneden
belgische abdijkaas
8 sneetjes
tomaat
4 blaadjes
kropsla

hellmann’s real mayonaise

amora sauce bar ketchup

BEREIDING

Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en bak er de fijngesneden ajuin in aan tot die goudbruin is. Voeg vervolgens de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke toe en zet opzij.
Bak de rundburgers tot de gewenste gaarheid in wat Phase with Natural Butter Flavour. Snijd het hamburgerbroodje doormidden en grill het vervolgens. Plaats op het onderste deel van het broodje de Hellmann’s Real Mayonaise gevolgd door de rundburger, de abdijkaas en de gerookte ui. Werk af met de Hellmann’s Ketchup, de sla en de tomaatschijfjes.
Sluit het broodje en serveer.

Foto: www.ambiance.be