Sarah Renson brengt je in de zoete zevende hemel met toegankelijke bakrecepten met nét dat tikkeltje meer. In ‘Sarah’s Sweet Table‘ zet de patissier haar favoriete koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel.
De njam!-kijker mag zich verwachten aan zes zoete afleveringen vol bakplezier!

Vanaf 31 maart deelt Sarah Renson al haar zoetste tips en eenvoudige baktechnieken op de culinaire zender waar het voor haar allemaal begon: “Als tiener keek ik vaak naar njam!. Toen is het bij mij beginnen te kriebelen om zelf ook iets met eten te doen” En zo gezegd, zo gedaan!

Na haar opleiding Brood&Banket ging Sarah aan de slag bij sterrenzaken zoals Hof van Cleve en The Jane én scherpte ze haar baktechnieken verder aan bij de gerenommeerde patissier Joost Arijs. Met de ervaring die ze opdeed, richtte ze uiteindelijk haar eigen atelier op in hartje Leuven. En met succes! Haar homemade taarten, gebak, koekjes en ijs vliegen de deur uit en staan intussen ook bij heel wat Vlaamse horecazaken op de kaart. Haar passie voor all things sweet geeft ze daarnaast met veel plezier door tijdens de Sarah Renson bakworkshops en nu ook in haar allereerste bakprogramma op njam!.

In ‘Sarah’s Sweet Table‘ krijg je de kneepjes van het patisserievak helemaal onder de knie. Bakken hoeft dan ook geen exacte wetenschap te zijn, toch niet volgens Sarah: “Een grammetje suiker meer of minder? Zolang het maar lekker is en de verhoudingen kloppen!”.

Haar bakstijl is puur, ambachtelijk, niet te moeilijk en recht door zee. What you see is what you get and what you get is delicious. Zo laat Sarah zien hoe de verse bokkenpootjes in haar patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. Zonder twijfel haar favoriete koekje voor bij de koffie! Maar ze neemt ook andere klassieke desserts onder handen zoals een bananentaart met Bretoens zanddeeg en mousse van karamel, homemade speculaas met verschillende toppings en een kruidige twist op de Amerikaanse chocolate chip cookies. Sweet lord!

Een volle desserttafel om bij weg te dromen en héél veel bakplezier: dat belooft Sarah Renson in het gloednieuwe ‘Sarah’s Sweet Table’!.
Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?

 Vanaf 31 maart,
elke zondag een nieuwe aflevering om 11u, 16u en 23u.

Foto: Studio 100