Zondag 19 november schitterde Backstage Producties in de feestelijke première van MANNEN MET HAKKEN. Een pittige komedie met in de cast Chris Van Espen, Jo Hens, Sergej Lopouchanski, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik en Gert Botty voor sommigen ook bekend van Belgium’s Got Talent waarin hij als alter ego Sally Monella live de mooiste show nummers bracht. De regie was in handen van Manou Kerstin.

Een verzameling van bekende gezichten, genodigden en pers zweefde over de rode loper om getuige te zijn van de hoofdcast, die op glamoureuze hakken deze show stal. Het publiek leefde intens mee met deze vriendengroep op het podium, die ondanks persoonlijke uitdagingen schitterde als Drag Queens tijdens het “Bal van de Burgemeester”. De moedige inzet van de acteurs om het beste van zichzelf te geven, veroverde de harten van het aanwezige publiek. MANNEN MET HAKKEN biedt de perfecte remedie voor de donkere herfstavonden, met een sprankelende dosis pailletten, humor en muziek.

Mis deze betoverende voorstelling niet nog te bewonderen tot en met 10 december  in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bonte groep cafévrienden, elk met een eigen verhaal, komt wekelijks samen voor illegale pokermomenten. Hun wereld wordt plotseling op zijn kop gezet wanneer ze in aanraking komen met de extravagante Drag Queen. Te midden van emotionele uitdagingen wordt hun vriendschap op de proef gesteld. Wat ooit normaal was, wordt vervangen door weelderige pruiken, gladgeschoren kuiten en glinsterende paillettejurken.

 

 

 

‘Mannen Met Hakken’ onthult een vertederende, uitdagende en hoogstaande komedie, letterlijk op hoge hakken. De mannen wagen zich in een onbekende wereld, en het wordt een vraag of ze niet alleen de hakken kunnen dragen, maar ook samen het nieuwe pad als soulmates kunnen bewandelen. Stap binnen in de betoverende wereld van de Drag Queens, Het zal een dag worden om Nooit te vergeten, een dag dat je alles van je kan afschudden, al ben je wie ook,  je zal lachen, lachen en nog eens lachen. Plezier van het begin tot het einde, met zeer onverwachte momenten. Wat zo’n Mannen Met Hakken allemaal kunnen te weeg brengen en  veranderen op één avond, WAUW !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regie | Manou Kersting
Script | Dirk Van Vooren
Locatie | Theater Elckerlyc Antwerpen

 

 

 

Nog tot 10 december 2023

Tickets:

https://www.elckerlyc.be/programma/mannen-met-hakken

info@elckerlyc.be
Frankrijklei 85-87
2000 Antwerpen