Sluit samen met al jouw Studio 100-vrienden de zomer af tijdens het eerste Studio 100 Zomerfestival! Kom op zaterdag 31 augustus vanaf 10u naar het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom en maak er een onvergetelijke middag van!
Je kan genieten van optredens van K3, Mega Mindy, Campus 12, Piet Piraat, Maya, Bumba, Baba Yega, Samson en Gert, Wilko & Keelin van Nachtwacht en nog vele anderen. Laat je verrassen door animaties voor groot en klein: Meet & greets met jouw Studio 100-helden, springkastelen, heel veel lekkers ….

WAAR & WANNEER
Zaterdag 31 augustus van 10u tem 14u
in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom
algemeen adres: Schommelei 1 – 2850 Boom
Deuren gaan open om 10.00 uur en sluiten om 14.30 uur.
PRIJZEN
Standaard tarief: € 22 – Kindertarief tot en met 12 jaar: € 18
Voor een kind dat op de dag van het festival jonger is dan 1 jaar hebt u geen ticket nodig. Deze tarieven zijn inclusief reservatiekosten.
TOEGANKELIJKHEID
Op parking 1 (GPS: Schommelei 1 – Boom) zijn verschillende plaatsen voor mensen met een parkeerkaart voor mindervaliden. Ook zijn er aangepaste toiletten op het evenement. Aan de hoofdingang (Schommelei, via parking 1) is er een lift die tijdens het evenement gebruikt kan worden.
VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN
Wegens veiligheidsvoorschriften zullen er geen grote rugzakken of grote handtassen toegelaten worden tot het festivalterrein.
HUISDIEREN
Honden zijn niet toegelaten op het terrein, met uitzondering van geleidehonden.
ETEN EN DRINKEN
Het is niet toegelaten om je eigen picknick mee te nemen op het terrein.

Video’s: www.studio100.be