Een meesterlijk geschreven verhaal over wat ons aan familie bindt, wat familie is en hoe lief te hebben in moeilijke tijden.

Vier zussen. Een onmogelijke liefde. Een hartverscheurende familiegeschiedenis. Je ben prachtig is een schitterende, meeslepende roman. Voor de lezers van Shelley Read en Isabel Allende.

Wanneer de introverte William Waters trouwt met de bruisende Julia Padavano, wordt hij als vanzelf opgenomen in haar chaotische liefdevolle familie. Het is alsof de wereld om hem heen ineens verlicht wordt. Julia en haar drie zussen zijn onafscheidelijk: Sylvie, de dromer van de familien, is het gelukkigst met haar neus in een boek. Cecelia is een vrijgevochten kunstenaar en Emeline zorgt geduldig voor hen allemaal.

Maar dan komt de duisternis uit Williams verleden naar boven, die niet alleen Julia’s Zorgvuldig uitgedachte plannen voor hun toekomst in gevaar brengt, maar ook de onwrikbare toewijding van de zussen aan elkaar. Het resultaat is een catastrofale familiebreuk die hun leven voor generaties verandert.

Kan liefde een gebroken mens heel maken? Dat is simpele maar doordringende vraag die centraal staat in deze bejubelde familieroman – een hommage aan Louisa May Alcotts klassier Little Women.

Ann Napolitano veroverde op een stromachtige manier de literaire wereld met haar indrukwekkend mooie roman Lieve Edward. Dat werd een besteller en is verfilmd als tv-serie. Je bent prachtig is opnieuw een beeldschone, gelaagde familieroman.

Titel: Je bent prachtig

Auteur: Ann Napolitano

Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff

ISBN: 978 90 210 4441 5

Thema: roman

Prijs: € 24,99

E-book: € 12,99

Audioboek: € 14,99

Verschijningsdatum: 12 maart 2024