Het thema voor deze hersteditie is Schotland”Kom en ervaar de onvergetelijke magie van Schotland, het wordt een weekend vol opwinding, cultuur en traditie, waarbij we enkele van de meest iconische aspecten van Schotland vieren. Laat je betoveren door een Schotse muziek- en dansshow, test je kracht, behendigheid en uithoudingsvermogen bij de Highland Games of geniet van een exclusieve Whisky Tasting, waarbij je kunt proeven van enkele van de fijnste Schotse whisky’s.

De Tuindagen in het Park van Beervelde, een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse Bloemenstreek, zijn met haar 240 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden. Een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber.

Beervelde biedt tevens aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen.

Beervelde: een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.

Heel bijzonder aan de Tuindagen is het thema dat telkens, zowel voor de organisatoren als voor veel exposanten, als inspiratiebron dient.

Het thema voor deze editie is “Schotland”.

De Tuindagen in het Park van Beervelde, worden als visitekaartje van de Oost-Vlaamse sierteelt, en als identiteits- en reputatieversterkend voor de gemeente Lochristi (bloemengemeente) en voor de regio Waasland (sierteeltimago), door het provinciebestuur ondersteund.

PRAKTISCHE INFO

WANNEER EN WAAR?

  • Vrijdag 6 oktober, zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober telkens van 10u tot 17u
  • Inkom via het Schuttersplein – Beerveldse Baan 34

INKOMPRIJS?

TICKETS ENKEL ONLINE – ONLINE TICKETS TE BESTELLEN T.E.M. 8 OKTOBER

  • € 12 – Dagticket
  • € 10 – Per persoon voor groepen van min. 25 personen (bestuurder en begeleider gratis)
  • € 19 – Weekendticket (onbeperkte toegang gedurende de 3 dagen)
  • Combiticket € 12 + prijs van de activiteit/workshop
  • Kinderen t.e.m. 14 jaar gratis