Hoe kweek je de lekkerste tomaten?
Welke gerechten kun je klaarmaken met je pas geoogste courgettes?
Wanneer zaai, plant en oogst je wat?

Alle antwoorden vind je in De Tuin op Tafel, waarin gepassioneerd moestuinier Angelo Dorny je meeneemt in zijn moestuin: eerst kweken, dan koken op het ritme van de seizoenen. Alle tips en weetjes, tuintechnieken en recepten vind je handig gebundeld per seizoen. Een praktisch boek met prachtige foto’s die je zin geven om meteen aan de slag te gaan.

* Op de handige seizoen-kalender zie je in één oogopslag wat je te doen staat.

* Met ecologische tips om schadelijke insecten en slakken te weren en te bestrijden.

* Dankzij 40 heerlijke recepten zet je al je zelfgekweekt lekkers op tafel.
Angelo Dorny is groenjournalist en hoofdredacteur van het magazine De Tuin op Tafel. Hij heeft al meerdere moestuinboeken op zijn naam staan, want wat je zelf kweekt, smaakt tien keer beter. Hij hielp inmiddels duizenden mensen aan een eigen moestuin of knus stadsbalkon met kruiden en groenten en lanceerde onlangs ook een gloednieuw YouTubekanaal.
Hardcover; 208 pagina’s.

Auteur: Angelo Dorny
Titel: De tuin op tafel
Uitgeverij: Manteau
ISBN: 978 90 5826987 4
Thema: gastronomie
Prijs: € 24,95