DRIE REDENEN OM NIEUWSGIERIG TE ZIJN NAAR DE TANTE VAN CHARLIE
De Komedie Compagnie kijkt uit naar De Tante van Charlie. En gelijk hebben ze. Het oorspronkelijke stuk van auteur Brandon Thomas werd grondig bewerkt door “komische experten eersteklas” Dirk Lavrysen en Jan Van Dyke tot een eigentijdse, spitsvondige komedie. Bovendien krijgt het publiek er een mooie mix van gevestigde waarden en aanstormend talent als Margot Hallemans (Familie), Thomas Van Goethem (DisneyJR) en Ken Verdoodt (Familie) te zien. Natuurlijk is iedereen ook reuzebenieuwd hoe Hugo Sigal voor het eerst terug op de theaterplanken staat als acteur (na ruim 47 jaar) en deze keer zonder zijn wederhelft Nicole. 

DE TANTE VAN CHARLIE – EEN ONSTUIMIGE, EIGENTIJDSE KOMEDIE
Twee studenten, Charlie en Wannes, vullen hun dagen met fuiven in plaats van studeren. Ze betrekken een hypermoderne loft op het eilandje in Antwerpen die weliswaar nog niet helemaal afgewerkt is. Er mankeert van alles waarvoor Rik de Syndic, verantwoordelijke van het gebouw, te pas en te onpas voor een oplossing moet zorgen. Oplossingen voor de onafgewerkte loft maar ook oplossingen voor de liefdesperikelen van de hopeloze studenten. En dan komt de tante van Charlie op bezoek…

Een productie van Theatertainment voor De Komedie Compagnie.
Auteur: Brandon Thomas
Bewerking: Dirk Lavrysen en Jan Van Dyke
Regie: Dirk Lavrysen
Met: Jan Van Dyke, Hugo Sigal, Karel Deruwe, Britt Van der Borght, Ken Verdoodt, Margot Hallemans, Thomas Van Goethem en Annemarie Picard.

DE TANTE VAN CHARLIE vanaf 11 november tot en met 10 december 2017 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

 

Tickets, info en speelkalender: www.elckerlyc.be – 070 691 002 (max. 0,30 euro:min)