The best kept secret in the magical world of cabaret
Ontdek de dinner shows van Boxtalino in de prachtige barokke sfeer van het Circus Palace op 12 januari, 14 en 15 februari 2019.

Bij het binnentreden van het barokke Circus Palace op het terrein van De Schorre in Boom, worden we al meteen in de magische wereld van circus, magie en cabaret ondergedompeld. Een instant wow gevoel overvalt ons meteen. Op 12 januari, 14 en 15 februari brengt Boxtalino, die haar reputatie al jarenlang heeft opgebouwd en verdiend in de circuswereld, unieke dinner shows.

Boxtalino Follies is een nooit eerder geziene combinatie van cabaret en acrobatie in een kleurrijke choreografie dat u de meest ongelofelijke show ervaring van het jaar zal bezorgen. Nadat men het barokke Circus Palace binnentreedt, wordt men meteen verwend met aperitief en hapjes en een gastronomisch 3-gangen menu. Na deze culinaire beleving doven de lichten en schuift het podium gordijn open op een extravagante show met zang en dans, acrobatie en waaghalzerij, emoties en schaterlach.

page1image3836256

page2image5080080

De show telt tal van artiesten en dit jaar. De zang wordt door niemand minder dan Katy Satynverzorgd. Zij haalde de finale van de Sound Mix Show in 1998, Star Academy in 2005 en speelde de hoofdrol in de musical Maharadja and Prinses Rani in 2006. Katy heeft ook drie seizoenen in het Witte Paard gezongen.

page2image3850144

Rafaël is de Comedy Magic artiest van de show. Rafaël wordt al piepjong door de goochelmicrobe gebeten en op zijn negende staat hij al op de planken met een heel eigen show.
Een heel indrukwekkend, internationaal palmares bevestigt zijn prominente plaats in de wereld van de hedendaagse magie.

Zo won hij de Mandrake d’Or in Parijs en tevens won hij de begeerde ‘Siegfried & Roy Golden Lion Award’ in Las Vegas wat zoveel betekent als een ‘Oscar’ in de goochelwereld.

page2image3841632

Het is vooral zijn originaliteit in combinatie met zijn humor die van hem een veelgevraagd artiest maken.

Hij treedt vooral op in het buitenland waaronder zelfs tweemaal voor de prinselijke familie van Monaco in het Princesse Grace Théâtre.

page3image4984992

Hij leerde zelfs Pamela Anderson goochelen voor de show ‘Beauty of Magic’ in Las Vegas, waar hijtevens creatief adviseur voor was, en bedacht hij tal van grappen en special effects voor de nieuwe revue van André Van Duin.

In eigen land was hij met zijn theatershows te zien in Plopsaland (2000) en Boudewijnpark (2002).Zijn humoristische magische acts waren te zien in ‘Het Witte Paard’, ‘De Caals en Van Vooren Zomershows’ en in de ‘Winterrevue’. Ook ging hij op tournee met ‘Code Red’ van Praga Khan encombineerde hij hun muziek met een vleugje illusionisme.

De laatste jaren prijkt zijn naam op de affiches van wereldberoemde shows en theaters zoals‘Wintergarten varieté’ in Berlijn, ‘Superstars of Magic’ in Maleisië, Theater Carré in Amsterdam,Crocus City Hall in Moskou, The Orleans Showroom Theater in Las Vegas en in het prestigieuze‘Magic Castle’ in Hollywood waar hij optrad voor wereldsterren zoals Victoria & David Beckham,Acteurs Paul Reubens en Sean Penn.

Verder zal je ook kennismaken met artiesten zoals Aurora Gallore, die uit het burlesque circuit komt en de Fire en fan acts uitvoert; Ingmar Rutten of artiestennaam “Mario Rutelli”, de laatste Belgische witte clown en eveneens top opera zanger; Jokke, een multi-talent van de hoge school voor circuskunsten Esac; Bram & Irina, doek acrobatie en choreografie; Anastasia, Elina en Emilie uit Oekraïne, die vorm geven aan het Boxtalino show ballet.

page3image3850592

page4image5084672

Kort samengevat, staat Boxtalino Follies voor fun, sexy, burlesque, acrobatic and gastronomic pleasures!

Bekijk deze trailer om de sfeer reeds op te snuiven :

Bedrijven kunnen de show ook privé afhuren.

Boxtalino Follies is uiterst geschikt voor het organiseren van een personeelsfeest en het uitnodigen van klanten. Kennismaken en netwerken aan tafel rond een heerlijke maaltijd om dan samen lach en emoties te delen rond een onvergetelijke show.

TARIEVEN

VIP tafel : 108 euro/pers. (Show + diner + alle dranken tot einde show)) Show Only: 59 euro/pers. (incl. 1 glas cava en dessertenbuffet)

page4image3704128

DATA VAN DE SHOWS

Zaterdag 12 januari
Donderdag 14 februari (Valentijn) Vrijdag 15 februari

ADRES EN RESERVATIES

Boxtalino Circus Palace De Schorre Schommelei, 1
2850 Boomwww.boxtalino.be

Info & reservaties

19 uur 19 uur 19 uur

page4image3704336

info@boxtalino.be

0499/25 67 24