Als de eerste blauwe druifjes in de tuin tevoorschijn komen, weet je dat de lente eraan komt. Niet gek dus dat de chocolatiers van Chocoladehuis BOON in Hasselt zich daardoor lieten inspireren voor hun nieuwe paascollectie. Patrick Mertens en zijn team zijn momenteel druk in de weer in hun atelier met de beste Callebaut chocolade, zelfgemaakte vormen en pincetten om voor Pasen 2020 weer een unieke chocoladecollectie neer te zetten.

Uiteraard werd alles in huis bedacht en gemaakt, van het concept tot de vormen tot en met de uiteindelijke creaties. En zoals steeds wordt er niet met suikerpasta, marsepein of kneedchocolade gewerkt, maar enkel en alleen met chocolade. En geen Pasen zonder paashaas natuurlijk! Vandaar dat er ook een nieuwe paashaas in de collectie zit, bijtklaar, met een prachtig fluweeljasje van chocolade.

De paascollectie is integraal verkrijgbaar bij Chocoladehuis BOON in Hasselt en deels bij Hop & Stork (Den Haag, Utrecht en Amsterdam) en bij Koek en Brood (Genk).

Naast verschillende paascreaties met blauwe druifjes, vind je bij Chocoladehuis BOON ook chocoladen eieren in échte eierschalen, gevulde paaseitjes, pralines, breekchocolade, truffels, huisgemaakte advocaat, cacaojenever en zelfs paashaaskeuteltjes die de chefs iedere ochtend voor dag en dauw verzamelen … (zie ook de video op youtube.com/watch?v=FHuoFKYrW-k&feature=youtu.be).

Tevens werd Chocoladehuis BOON voor het 4de jaar op rij gevraagd door de gerenommeerde Britse modeontwerper Sir Paul Smith om een paascreatie te ontwikkelen. Deze was bij het uitbrengen van dit persbericht nog niet klaar voor publicatie, maar kunt u binnenkort ook gaan bewonderen in verschillende Paul Smith winkels en bij Chocoladehuis BOON in Hasselt.

Kom je graag proeven en kijken? Neem dan snel even contact op.

Chocoladehuis BOON
Paardsdemerstraat 13
3500 Hasselt
T: +32 (0)11 422 199
E: info@chocoladehuisboon.be

Foto: www.chocoladehuisboon.be
facebook.com/BoonChocolates
instagram.com/boonthechocolateexperience