Overal ter wereld vormen kleine ondernemingen het hart van elke gemeenschap. Velen van jullie hebben of werken in een kleine onderneming… en nog meer van jullie ondersteunen elke dag de kleine bedrijven in jullie eigen gemeenschap. En op dit moment hebben onze gemeenschappen het moeilijk.

Terwijl het coronavirus gevolgen blijft hebben voor het leven van ons allemaal, wil ik de tijd nemen om me rechtstreeks tot jullie te richten. Onze medewerkers bij Vistaprint begrijpen de problemen waar kleine ondernemers, werknemers en klanten mee te maken hebben. In alle nederigheid willen we jullie laten weten dat we er voor jullie zijn.

We blijven doorwerken. We hebben verschillende proactieve maatregelen genomen om problemen als gevolg van COVID-19 het hoofd te bieden en onderbrekingen van onze dienstverlening te voorkomen. We doen er alles aan om de gezondheid van al onze medewerkers te beschermen en verscherpen de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen in onze fabrieken en bij onze klantendienst. We veranderen de manier waarop we werken door vaker per dag schoon te maken, met vooruitgeplande dienstprotocollen en door de toegang tot onze faciliteiten te beperken. Als je ons daardoor tijdens normale kantooruren niet kunt bereiken, stuur ons dan een e-mailbericht of gebruik de chat. We zullen dan zo snel mogelijk antwoord geven.

In 1995 begon ik met Vistaprint in de logeerkamer van mijn appartement vanuit de passie om kleine bedrijven de hulpmiddelen te bieden zichzelf te promoten met gedrukte marketingmateriaal. Die passie is alleen maar groter geworden, doordat we een relatie hebben opgebouwd met zo veel kleine ondernemingen in de hele wereld. In de afgelopen 25 jaar was ik en blijf ik verbaasd over jullie passie, veerkracht en vermogen om te volharden in tijden van verandering. Dit is een moeilijke tijd, maar samen komen we er uit. Onze medewerkers staan klaar om jullie te helpen en van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,

Robert Keane, oprichter en CEO