De zomer is bijna voorbij, maar dat betekent niet dat we niet in partymood zijn! Zeker wanneer het rummerk BACARDÍ met BACARDÍ Spiced, het voormalige BACARDÍ Oakheart, een gloednieuwe campagne lanceert: Still Spicy. Vier bekende koppen gaan in gesprek over de uitgaanscultuur na corona. Wij brengen de sfeer er alvast in met drie heerlijke rum cocktails. Ready, set, shake!

We kunnen weer dansen! Het lijkt wel een eeuw geleden, maar het langverwachte moment is here to stay! Met feesten in het achterhoofd brengt rummerk BACARDÍ een nieuwe campagne uit: Still Spicy. In een driedelige videoserie gaan ze in gesprek met Zwangere Guy, Sarita Lorena, Zoey Hasselbank en Yuki Christus over feesten 2.0. Hoe gaan we dansen? Wat mag er nog? Wat niet? Voor de antwoorden op die vragen, zet je de video’s best even op. Wij geven je alvast wat feestinspiratie door onze drie favoriete rum cocktails te delen!

Spiced & Stormy
Ingrediënten
50 ml BACARDÍ Spiced
25 ml limoensap
10 ml suikersiroop
gingerbeer
angostura
ijsblokjes
Bereidingswijze
Vul een longdrink of cocktailglas met ijs. Snijd een limoen doormidden en pers 25ml limoensap in het glas.
Voeg 10 ml suikersiroop toe. Schenk de BACARDÍ Spiced in het glas erbij. Voeg de Gingerbeer toe.
Voeg 3 druppels angostura toe. Even roeren.
Soort glas: Longdrink

Spiced Mule
Ingrediënten
50 ml BACARDÍ Spiced
100 ml Gingerbeer
2 scheutjes Angostura bitters
schijfje limoen
ijsblokjes
Bereidingswijze
Vul een koperen cocktailbeker met ijs. Schenk de Spiced, gingerbeer en bitters in een glas. Schenk de vloeistoffen al roerend in de cocktailbeker
Garneer met een schijfje limoen.
Soort glas: Koperen cocktailbeker

Spiced Sour
Ingrediënten
50 ml BACARDÍ Spiced
25 ml citroensap
25 ml suikersiroop
maraschinokers
ijsblokjes
Bereidingswijze
Vul een whiskyglas met ijs. Schenk de BACARDÍ Spiced, citroensap en suikersiroop in een cocktailshaker met ijs en schud het geheel even krachtig door elkaar.
Schenk de vloeistoffen in het whiskyglas. Garneer met een maraschinokers.
Soort glas: Whiskyglas

Tekst: Martyna Majchrzak

Foto & video: www.ambiance.be