Vijf jaar geleden, met het zicht op de zomer, zag de Sven De Ridder Company het daglicht een Theatergezelschap en productiehuis opgericht in 2018 door Sven De Ridder, Brik Van Dyck & Marc Punt.

Nu vijf jaar later, op 27 april 2023  stelden Sven De Ridder in aanwezigheid van de voltallige cast hun nieuwe zomerproductie voor : AANGESPOELD, in een scenario van Sven De Ridder en Brik Van Dyck met Sven De Ridder, Peter Thyssen, Nele Goossens, Jasmine Jaspers, Juan Gerlo, Brik Van Dyck.

Het vijfde jubileumjaar werd ingezet met De Mannen Van de Golf en dit was een goede start, met niet minder dan 15.000 bezoekers konden ze de laatste vertoning afsluiten, om nu te starten met hun nieuwe zomerproductie AANGESPOELD. Deze nieuwe productie werd voorgesteld, en waar kon men geen betere locatie vinden, op het het St Anneke, Sint Anna Strand linker oever Antwerpen. Daar spoelt wel veel aan, ook Sven De Ridder met zijn nieuwe productie.
Het verhaal van de nieuwe komedie begint op een luxueus  Cruiseschip. aanboord een ex-koppel, die hun scheiding hij komen vieren. Een mooie jonge vrouw, die haar overleden moeder wil eren met een reis die haar moeder ooit ook heeft gedaan. Dan hebben we een klassieke jongen die deze reis doet samen met zijn grootmoeder. Na een schipbreuk zijn zij, de overlevende die samen met de Kapitein aanspoelen op een verlaten eiland. Wat ze niet weten is dat er 25 jaar geleden een zelfde voorval was en er een man aanspoelde, Robby. De verwilderde zonderling is allesbehalve blij met zijn nieuwe buren. Opeens duikt deze op bij het aangespoeld gezelschap en hij is niet alleen, hij is vergezeld van piet… Robinson Crusoe had Vrijdag, Tom Hanks had een bal maar onze onbekende eiland bewoner heeft Piet een papegaai, en die is niet op zijn bek gevallen. Zeker weten het zal heel wat te weeg brengen tussen al deze Aangespoelde. Geraken ze hier ooit nog weg of zullen ze de rest van hun dagen samen moeten doorbrengen, vergeten door de rest van de wereld? Het lachen zit er natuurlijk voor 100% in, het zal een kletsnatte komedie worden.

Aangespoeld, vanaf 13 juli 2023 in Theater Elckerlyc Antwerpen,

Van 13 juli 2023 tot 20 augustus 2023:

De cast: Sven De Ridder, Peter Thyssen, Nele Goossens, Jasmine Jaspers, Juan Gerlo, Brik Van Dyck

Regie: Sven De Ridder

Scenario: Brik Van Dyck en Sven De Ridder