AuFond Producties, het productiehuis achter onder andere THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN, is momenteel druk bezig met de repetities voor de muzikale komedie ZO MOOI, ZO BLOND! Deze zonnige komedie, die gevuld is met Vlaamse hitmuziek uit de jaren ’70, zal op 8 oktober 2023 in première gaan in Theater Elckerlyc. De voorstelling heeft een indrukwekkende cast, met onder andere Jacky Lafon, Geena Lisa Peeters, Yanni Bourguinon, Ivan Pecnik, Lisa Gerlo, Brent Pannier, Maarten Bosmans en Laure Ven.


De sfeer tijdens de repetities is tot dusver uitstekend. Hondje Tasha gedraagt zich keurig, en onder leiding van regisseur Manu Jacobs stort de cast zich volledig op de teksten, liedjes en choreografie, samen met Helle Vanderheyden.

ZO MOOI, ZO BLOND is een muzikale komedie van Walter Van De Velde, Hans Bourlon, Gert Verhulst en Danny Verbiest. De productie speelde exact 20 jaar geleden met Nicole en Hugo in hetzelfde theater als waar het nu zal te zien zijn: Theater Elckerlyc.

ZO MOOI, ZO BLOND is puur plezier en gezelligheid voor de hele familie. De muziek van artiesten zoals Nicole & Hugo, Ann Christy, Jimmy Frey, Rita Deneve en Louis Neefs brengt vreugde in deze hilarische komedie. De productie zal worden opgevoerd tussen 6 oktober en 29 oktober 2023 in Theater Elckerlyc. Voor meer informatie en tickets kunt u terecht op www.aufondproducties.be.

De voorstelling neemt ons mee naar Blankenberge in de jaren ’70. Nicole en Hugo stralen op het podium van Het Witte Paard, terwijl de jongeren zich vermaken op de klanken van Vlaamse hits. De zon verwent de vakantiegangers op Camping Bonanza. Op deze camping ontmoeten we Jeanine (Jacky Lafon), een vaste gast, die plotseling nieuwe buren krijgt, Cois en José “van ‘t Kiel” (Geena Lisa Peeters & Ivan Pecnik). Helaas klikt het niet tussen deze nieuwe buren, maar dankzij campingbeheerder Sylvain (Maarten Bosmans) blijft de sfeer opgewekt met de beste Vlaamse muziek uit de jaren ’70. Ondertussen ontdekken de kinderen (Yanni Bourguignon, Lisa Gerlo, Brent Pannier en Laure Ven) de liefde… en elkaar!

 

TICKETS EN INFO
Een hilarische muzikale komedie met meezingers voor het hele gezin

PRODUCTIE: AUFOND PRODUCTIES

CAST:
Jacky Lafon, Geena Lisa Peeters, Ivan Pecnik, Yanni Bourguignon
Lisa Gerlo, Maarten Bosmans, Brent Pannier, Laure Ven
AUTEURS:
Walter Van De Velde, Hans Bourlon, Gert Verhulst, Danny Verbiest
REGIE:
Manu Jacobs
CHOREOGRAFIE:
Helle Vanderheyden

LOCATIE:
Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 in Antwerpen

SPEELDATA
 Vrijdag 6 oktober – 20u
 Zaterdag 7 oktober – 20u
 Zondag 8 oktober – 15u
 Vrijdag 13 oktober – 20u
 Zaterdag 14 oktober – 20u
 Zondag 15 oktober – 15u
 Vrijdag 20 oktober – 20u
 Zaterdag 21 oktober – 20u
 Zondag 22 oktober – 15u
 Donderdag 26 oktober – 14u (voordeelnamiddag)
 Vrijdag 27 oktober – 20u
 Zaterdag 28 oktober – 20u
 Zondag 29 oktober – 15u

TICKETPRIJZEN
VIP   €59

CAT1 €39
CAT2 €35
CAT3 €31

Tickets zijn vanaf vandaag te koop op www.aufondproducties.be.