Keukenstijl? Culinaire voorkeuren?
Ik werk uitsluitend met producten uit de Noordzee… en streekproducten uit Zeeland en natuurlijk ook uit Vlaanderen.
Mijn keuken is heel puur met de focus op het product. Alles draait om smaak. 
Mijn favoriete product is verse dragon, dat is een echte smaakbom. En ook schelpjes uit onze Noordzee. 

Passie: 
Koken voor vrienden en familie en genieten van de simpele dingen, zoals een goede fles wijn, lekker uit eten gaan en de vrije natuur intrekken.

Persoonlijke doelstellingen:
Mij gelukkig blijven voelen met de mooiste job ter wereld….

Grote voorbeelden:
Mijn papa Hans Danneels Misera waarvan ik zeer veel geleerd en geërfd heb…. hij stroomt door mijn aders!! Sergio Herman is een echte mens en een super chef…. zijn visie volg ik heel graag. 

Waarom wil je aansluiten bij The Young Masters?
Ik wil aantonen wat voor een prachtig beroep wij hebben. Ik wil ook de jongere generaties er blijven van overtuigen om ervoor te gaan. En verder gaan over de landsgrenzen met een supergeestige jonge bende.

Curriculum Vitae
Geboortedatum: 25/01/1987
Opleiding:
Hotelschool Ter Duinen, Koksijde 
Stages: 
t’ Laurierblad,Berlare
Danny Horzeele, Dudzele
Wout Bru, Eygalieres 
Palmares:
1 Michelinster (Carcasse, St. Idesbald) 

Maritiem Plaza 1
4506 KZ Cadzand-Bad
T: +31 85 833 19 19
E: contact@air-republic.com
W: www.air-republic.com

Foto’s: www.air-republic.com / www.mastercooks.be