YES Sportkampen biedt kinderen kwalitatief hoge sportkampen aan. De rode draad hierdoor zijn extreme sporten en avontuur. Skaten, steppen, kampen bouwen en nog zoveel meer. Onze VZW biedt elke zomer meer dan 2000 kinderen een topweek aan. Vanaf 2017 zelfs skate- en stepkampen naar Spanje. In Vlaanderen situeren we ons in Mechelen. We dijnen uit naar Oost Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Vanaf dit jaar organiseren we ook kampen in Lier. Door het grote succes van onze kampen zien we ons spoedig onze banners neerpoten in heel Vlaanderen.

Het idee
Elk kind heeft recht op sport en spel in groep. Niet elk kind doet de conventionele sporten graag. We willen kinderen een andere manier van sporten laten zien. Het bezig zijn met skaten en/of steppen wat heel technisch is maar aan de andere kant ook het avontuur waarin kinderen hun omgeving beter leren kennen en zich daarin te ontplooien.
Groeien
Klein begonnen maar nu uitgegroeid tot een sterke organisatie die heel wat kinderen bereikt. We staan open voor suggesties en wat groeit in de leefwereld van kinderen en jongeren. Zo zijn we ooit gestart met step-kampen naast het skaten. Dit sloeg meteen aan en dus blijven we kijken naar veranderingen binnen de jeugdcultuur.
Buitenland
We willen ons verspreiden over heel Vlaanderen en zelfs internationaal in Spanje. Wie weet ooit nog meer. Dit omdat niets zo leuk is als je favoriete hobby of sport uitvoeren aan het strand, onder de zon in Spanje. Spanje is een verhaal van eindelijk skate- en step-reizen aanbieden aan jongeren.
Young Charity
YES Sportkampen zijnde, willen we ons inzetten voor de maatschappij en werkelijk alle kinderen een zomerkamp aanbieden. We startten in 2015 met dit concept waarin we kansarme kinderen de kans geven om goedkoper of gratis mee op kamp te kunnen. We willen dit concept in de toekomst ook verder uitbouwen.
Samenwerking
In Lier zullen we onze sportkampen organiseren in samenwerking met de stad Lier, de kampen zullen doorgaan in het jeugdcentrum Moevement. Met een skatepark naast de deur is dit de ideale locatie om de kampen te laten doorgaan!