Vandaag verhuist de witloofvoorveiling van de site in Kampenhout naar de site in Sint-Katelijne-Waver. Deze voorveiling is een gevestigde waarde voor witloof, maar nieuw voor de site te Sint-Katelijne-Waver.
Lange en waardevolle traditie
BelOrta heeft een heel lange traditie in het voorveilen van witloof. Telers die hun witloof via de voorveiling aanbieden, engageren zich om het in de juiste eindverpakking aan te leveren: stropzakken, laszakken, schaaltjes, exportkisten, … Dit kwaliteitsvol witloof en de bijhorende know how van deze telers zijn onmisbaar voor heel wat van ons klanten.marc-winnepenninckx-en-betty-delvaux
Interessante voordelen
Door het witloof in de juiste verpakking aan te bieden, wordt voorkomen dat het extra handelingen moet ondergaan. Dat komt de kwaliteit en de houdbaarheid van het witloof ten goede. Omdat de teler onmiddellijk de juiste eindverpakking vult, worden er bovendien herverpakkingskosten vermeden.
Een nieuwe stek
Sinds deze ochtend is deze volledige werking verhuisd naar Sint-Katelijne-Waver. Dit betekent dat het verpakte witloof daar wordt aangevoerd, in de nieuwe geconditioneerde aanvoerloods. Ook de verantwoordelijke medewerkers (Marc Winnepenninckx en Betty Delvaux) vindt u voortaan in Sint-Katelijne-Waver.

www.belorta.be