Goed nieuws! Vanaf 1 juni is ZOO Antwerpen open voor het grote publiek. Onder strikte voorwaarden en na online reservatie is iedereen welkom in het park. Met je A-kaart maak je kans op een familieticket voor 4 personen.

Blij en opgelucht
ZOO Antwerpen is blij dat het park terug open kan. De dierentuin is bij uitstek een plaats waar mensen zich in een natuurlijke en gecontroleerde omgeving kunnen ontspannen op voldoende afstand van elkaar. ZOO Antwerpen brengt als oase midden in de stad en best bewaarde 19de-eeuwse dierentuin ter wereld al meer dan 177 jaar mensen dichter bij de dieren en de natuur.

Getest en goedgekeurd 
De eerste twee weken opende het park exclusief voor de abonnees. Ideaal om het reserveringssysteem en alle coronamaatregelen te testen en eventueel nog te verfijnen op basis van hun ervaring. Ondertussen staat alles op punt! Onder strikte voorwaarden is het grote publiek nu ook welkom voor een bezoek vanaf 1 juni.  

Coronaregels en online reservatie
ZOO Antwerpen past strenge veiligheidsmaatregelen toe. En niet vergeten: ONLINE RESERVEREN is een must! Iedereen kan nu reserveren voor een bezoek vanaf maandag 1 juni.
Reserveer online via de website van ZOO Antwerpen.
Kies je uur van aankomst.
Breng je reservatiebevestiging mee. (en je abonnement voor leden). Kom niet als je ziek bent!
Draag een mondmasker in gebouwen, toiletten, take-away in de restaurants en waar de social distancing (1,5m) niet mogelijk is.
Was je handen regelmatig. Gratis handgel verspreid over het park.
Coronastewards informeren en controleren.
Betaal contactloos.
Shop open met beperkte capaciteit, enkel take-away in de restaurants : buiten zitten mits social distancing per gezin.
Geen voederbabbels, geen animaties, speelzones gesloten.

Met je A-kaart
Om de heropening te vieren, trakteert ZOO Antwerpen vijf A-kaarthouders op een familieticket voor 4 personen. Heb je 10 A-kaartpunten gespaard, dan kan je meedoen aan deze wedstrijd voor een bubbeldagje ZOO.
Zoek het antwoord op de wedstrijdvraag: Dierenliefde gaat door de maag! ZOO Antwerpen lanceerde daarom de actie ZOOsamen, waarbij jij de dieren kan steunen door hen hun lievelingsmaaltijd te schenken!  Hier komt de vraag: Hoeveel verschillende soorten dieren kan je voederen via de fundraisingactie www.ZOOsamen.be?
Vul het antwoord en je gegevens in op het wedstrijdformulier.
Je kan slechts eenmaal deelnemen en enkel met je eigen A-kaart.
Deze wedstrijd loopt tot en met maandag 1 juni.
De winnaars worden op dinsdag 2 juni per e-mail op de hoogte gebracht. Zij ontvangen dan een code waarmee ze hun tickets voor een dag en tijdsslot naar keuze kunnen reserveren.
Enkel bij de winnaars wordt een A-kaartbon afgewaardeerd.

Opgelet! Omdat de restaurants tijdelijk gesloten zijn, is het niet mogelijk om in de dierentuin een A-kaartpunt te sparen. Onze excuses voor dit ongemak.

Meer info: www.zooantwerpen.be