Alcohol was prominent aanwezig in het leven van schrijver Ernest Hemingway. Zijn vrouwen vertellen als belangrijkste getuigen over zijn verslaving. Met je A-kaart maak je kans op een duoticket voor deze voorstelling met 5 topacteurs op 29 januari.in Arenberg.

In een van zijn vele bekende brieven gebruikte Ernest Hemingway een opvallend woord: “Alcohol was de Reuzendoder, waar ik zo vaak niet buiten heb gekund; of althans graag buiten had gekund.”
Thomas Janssens schreef een pracht van een stuk voor 5 topacteurs: Lois Brochez, Ikram Alouad, Katelijne Verbeke, Dahlia Pessemiers-Benamar en Tom Van Bauwel. Samen brengen ze de kroniek van een morbide verslaving.
 
Met je A-kaart
A-kaarthouder en theaterfan? Doe dan mee aan onze wedstrijd, en maak zo kans op een duoticket, in ruil voor een A-kaartbon.
Zoek het antwoord op de wedstrijdvraag: In welk jaar ontving Hemingway de Nobelprijs voor Literatuur?
Vul het antwoord en je gegevens in op het wedstrijdformulier.
Je kan slechts eenmaal deelnemen en enkel met je eigen A-kaart.
Deze wedstrijd loopt tot en met maandag 17 januari. De winnaars worden op dinsdag 18/1 per e-mail op de hoogte gebracht. Hou dus zeker je mailbox en best ook je spambox in het oog.
Enkel bij de winnaars wordt een A-kaartbon afgewaardeerd.

Niet gewonnen? Dan kan je nog steeds gebruik maken van je gewone A-kaartvoordeel:
In ruil voor een A-kaartbon krijg je 2 euro korting op je ticket.
Met een A-kaart met kansentarief betaal je 2 euro voor je ticket. Dit tarief kan niet worden gecumuleerd met andere kortingen.
Deze tickets met korting kan je niet online reserveren. Spring tijdens de openingsuren even binnen of reserveer telefonisch op 03 202 46 46.

Meer info
De Reuzendoder van Hemingway
zaterdag 29 januari
Arenberg, Arenbergstraat 28, Antwerpen
www.arenberg.be
Een Covid Safe Ticket is vereist voor deze voorstelling. 

Foto: www.antwerpen.be