Wat verbindt negen vrouwen uit de Afrikaanse diaspora en theatermakers Junior Mthombeni, Fikry El Azzouzi en Cesar Janssens? Het is hun eerbied voor de strijd die Winnie Madikizela Mandela jarenlang, onophoudelijk en compromisloos, heeft gevoerd om haar land, en vooral de oorspronkelijke inwoners ervan, te bevrijden van het juk van het witte apartheidsregime. Misschien geen heilige, maar wel een onuitputtelijke inspiratiebron en toonbeeld van kracht en overtuiging. De nieuwe theatervoorstelling Dear Winnie, eert en deelt die kracht, even compromisloos als Winnie zelf.

Zowel in Nederland als in België is DEAR WINNIE, geselecteerd als één van de beste theatervoorstellingen van het afgelopen seizoen!
Speciaal voor Take Care brengen ze een concertante versie van Dear Winnie, op 18 en 19 september in het OLT Rivierenhof.

Win een duoticket!
OLT Rivierenhof trakteert 20 A-kaarthouders op een duoticket voor deze bijzonder meeslepende voorstelling, in ruil voor een A-kaartbon.
Geïnteresseerd? Doe dan mee aan onze wedstrijd! Deelnemen kan tot maandag 14 september. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht.

Dear Winnie,  |  JR.CE.SA.R, KVS & NNT
OLT Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246, Deurne
vrij 18/9 – 19 uur
zat 19/9 – 19 uur
www.oltrivierenhof.be
Steek je A-kaart op zak en spaar voor of na de voorstelling een A-kaartpunt.

Foto: www.oltrivierenhof.be