Lees dit boek en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Ervaar een frisse kijk op communicatie en hoe communicatie werkt. Voor iedereen makkelijk te controleren en toe te passen informatie, vlot leesbaar, met uit het leven gegrepen anekdotes. Een grap die ik met een klant uithaal op mijn eerste werkdag doet me beseffen dat de speeltijd voorbij is.

Cartoons geven de geschetste situaties grappig helder weer. Dit is het boek dat ikzelf graag had gelezen als jong volwassene. Had ik dit toen maar geweten! Lees het zelf en geef het cadeau aan de mensen rondom je en ervaar onmiddellijk het positieve effect op je relaties.

Wim De Wel: “Sinds ik op mijn 21ste in sales & marketing ben gestapt ben ik al mijn hele leven bezig met communicatie. Communicatie met klanten en communicatie op verpakkingen en op Social Media. Daar ik er in mijn beroep dagelijks mee bezig was ging ik ook bewuster om met communicatie in mijn privéleven.
Communicatie is voor mij dus iets heel gewoons geworden. Ik besefte echter steeds meer dat dit niet voor iedereen het geval is. Het heeft dus een hele tijd geduurd voor ik wist waar ik goed in was. Zonder aandringen van de mensen in mijn onmiddellijke omgeving zou ik dit boek nooit gemaakt hebben vrees ik. Nu het af is ben ik er echter best wel trots op.
Het is het boek dat ik als tiener zelf zou hebben willen lezen. Waar ik 30 jaar over heb gedaan om te ervaren geef ik u, de lezer mee in enkele uurtjes tijd. Na het lezen van What the heck communicatie is het aan u om middels een aantal prettige oefeningen uit het boek te kijken of het werkt. U zal versteld staan.
Lees het boek en/of volg een presentatie van me en uw leven zal nooit meer het zelfde zijn.”

Griet is een cartooniste uit Rotselaar bij Leuven. Haar vrolijke eigen stijl maakt het boek toegankelijker en verduidelijkt vaak de bijhorende tekst. Een grappig beeld zegt meer dan 1000 woorden.
Griet werd geboren op 22 november 1978 te Leuven als jongste telg in een gezin van vier. Haar twee broers en zus zorgden reeds op jeugdige leeftijd voor een ludiek gestoorde hersenwerking noodzakelijk voor het beroep van cartooniste. Na haar opleiding Verpleegkunde in Leuven trok ze nog naar Antwerpen waar ze verder studeerde aan de Sint-Lucas hogeschool. In 2004 behaalde ze daar haar diploma meester in de beeldende kunst. Als afstudeerproject koos ze -hoe kan dat ook anders?- voor… cartoons! Vandaag probeert Griet als één van de weinige vrouwelijke Vlaamse cartoonisten haar mannetje te staan in de cartoonwereld.
http://www.grietcartoons.be/

Foto; www.de-wel.be