Tijdens de Week van de Provinciedomeinen kun je ook in Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark op adem komen. Volg een workshop bosbaden en laat je door begeleidster Somaya Verstyn volledig tot rust brengen. Wandel mee op een traag tempo, maak bewust contact met je lichaam en activeer je zintuigen aan de hand van enkele oefeningen.
Terwijl de volwassenen bosbaden, kunnen de kinderen natuurmandala’s maken. Maar ook volwassenen mogen deelnemen aan deze workshop. De Woudvrouw neemt je mee het bos in op zoek naar materiaal om een mooie mandala te maken.

Je kunt deelnemen aan deze workshops op woensdag 17 april of op zaterdag 20 april telkens van 10 tot 12 uur. Het bosbaden is enkel voor volwassenen, de workshop mandala maken richt zich naar kinderen vanaf 4 jaar en ook naar volwassenen. De deelnameprijs bedraagt 12 euro, te betalen op de dag van de workshop. Je moet wel vooraf inschrijven, dit doe je via de website, waar je meer informatie vindt, www.provincieantwerpen.be > kalender Vrijbroekpark.
Voor de derde keer slaan de vijf Vlaamse provincies de handen in elkaar om een mooi aanbod aan activiteiten voor jong en oud te bundelen. Daarvoor kan je terecht in één van de 53 provinciale recreatie- of groendomeinen in Vlaanderen. Kom op adem tijdens de tweede week van de paasvakantie in de Antwerpse provinciedomeinen. Paasspeurtochten, yoga, op zoek naar bijen, met de blote voeten op pad, ravotten in de vele speeltuinen, wandelen, …  De provinciale domeinen De Schorre, Rivierenhof, Hof van Leysen, Vrieselhof, Kesselse Heide, Arboretum Kalmthout, De Nekker, Vrijbroekpark, Hertberg, Averegten, Prinsenpark, Kasteel d’Ursel en Zilvermeer zetten de deuren voor je open! www.weekvandeprovinciedomeinen.be.

Wanneer: woensdag 17 april en zaterdag 20 april, van 10 tot 12 uur

Waar: 
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark, 
Ridder Dessainlaan 65,
2800 Mechelen

Deelnameprijs: € 12
Website: http://www.provincieantwerpen.be > kalender Vrijbroekpark

Social media: http://facebook.com/Vrijbroekpark   

Meer info:
Onthaal Vrijbroekpark
015 45 13 80
vrijbroekpark@provincieantwerpen.be

Organisatie: http://www.weekvandeprovinciedomeinen.be

Foto: Kom op adem in Vrijbroekpark – Copyright: Karen Verbeeck en Provincie Antwerpen