Het zijn momenteel bijzonder drukke tijden voor K3. Zo waren ze nog te zien tijdens de speciale uitzending van “Vlaanderen Feest” naar aanleiding van 11 juli, de Vlaamse feestdag. Daar brachten ze onder andere hun monsterhit “Waterval”. Het gelijknamige album is meteen ook het meeste verkochte album in Vlaanderen in de eerste jaarhelft van 2022. Daarmee doet K3 het beter dan Stromae, Adele en Harry Styles.

Intussen gaat het muzikale succes van K3 verder, want hun meest recente single “Mango Mango” kan gerust dè zomerhit van 2022 genoemd worden! Het nummer haalde op minder dan twee maanden na de release meer dan twee miljoen views op YouTube en meer dan een miljoen streams op Spotify.
 
Wie K3 deze zomer onder andere hun superhits “Waterval” en “Mango Mango” met een live band wil zien performen kan naar “K3 Live in Concert” volgende week vrijdag vrijdag 22 juli in de Proximus Pop-Up Arena te Middelkerke. Tickets & info op https://www.popuparena.be

Julia: “Mango Mango was mijn eerste echt grote videoclip voor K3. En wat voor één zeg! Meteen al meer dan twee miljoen mensen die deze clip intussen bekeken hebben, dat vind ik heel vet!
 
Marthe: “Het is een heel drukke zomer voor ons, maar het is ook zo hard genieten! En we merken dat het publiek bij elk optreden steeds luider meezingt met Mango Mango!”

Hanne: “Het is onze eerste zomer in de nieuwe samenstelling en tegelijk voelt het al zo vertrouwd!”

Het album “Waterval” en het nummer “Mango Mango” werden geschreven door Alain Vande Putte (tekst & muziek).
De productie is in handen van Peter Gillis.

Foto: www.studio100.be