Met Topiderms shampoo haal je een Belgisch merk in huis. En zeg je vaarwel tegen hoofdroos. De nieuwe milde antiroosshampoo herstelt namelijk de natuurlijke balans van je hoofdhuid. Bovendien heeft de shampoo een lekker frisse en aangename geur. Met daarnaast ook een Therapeutic en een Duo shampoo is er voor iedereen wat wils. Topiderms vestiging ligt in Olen. Dus alle producten zijn authentiek Belgisch. Zo weet je wat je koopt en komen er geen onnodige transportkosten aan te pas.

Fan van Belgische producten? Dan moet je zeker Topiderms shampoo in huis halen. Helemaal Belgisch, gemaakt in Olen. Geen onnodige transportkosten en je weet dus wat je in huis haalt. De nieuwe milde antischilfershampoo is ideaal om als standaardshampoo te gebruiken. Om roosvorming te voorkomen en te doen verdwijnen. En dat dankzij twee belangrijke ingrediënten: octopirox en citroenzuur. Terwijl octopirox ervoor zorgt dat er geen nieuwe roos meer gevormd kan worden, herstelt citroenzuur de natuurlijke balans van je hoofdhuid.

Totaaloplossing voor roos
Topiderm gaat de strijd tegen roos aan en zorgt voor een totaaloplossing voor iedereen. Want naast de Antischilfershampoo MILD beschikt het Belgische merk ook over een Topiderm Antischilfershampoo Therapeutic. Deze therapeutische shampoo is ideaal voor hardnekkige roos en is vanaf nu beschikbaar is een gloednieuwe verpakking. Een derde shampoo Topiderm DUO combineert MILD en Therapeutic in een shampoo en Schilferblock met citroenzuur. Voor ieder wat hij nodig heeft dus!

Wist je dat …
Wist je dat zeker de helft van de mensen last heeft van hoofdroos of er ooit wel eens last van heeft gehad. Maar hoe komt dit? De oorzaak ligt bij de vervanging van onze hoofdhuid. Dit proces verloopt zo langzaam dat we er (gelukkig) niets van merken. Tijdens het vervangingsproces kan er echter ook een schimmel optreden, de Pityrosporum Ovale. Hierdoor kan de hoofdhuid ontsteken en als gevolg hevig overschilferen. Door deze ontsteking kunnen huidcellen niet rijpen en klitten ze als gevolg samen waardoor er vlokjes ontstaan. Welkom roos! De oplossing hiervoor? Een goede antiroosshampoo. Lees: Topiderm Antischilfershampoo MILD.

Foto: Remy Communication