Tijd om de spinnenwebben van je racefiets te vegen en in het zog van Goedele Wachters het parcours van het WK Wielrennen te gaan verkennen. Dit jaar in Vlaams-Brabant. Geen koersbenen vandaag of minder sportief aangelegd? Geen nood, het vernieuwde fietsnetwerk in de Groene Gordel biedt je routes voor elk type fietser. 

Duik het Hageland in en neem een bloesembad. Wij geven je 10 redenen om langer te blijven. Of om van het rechte pad af te gaan voor een wandeling door een schilderij of je stuurkunsten en uithouding te tonen langs de Dwars door het Hageland Gravelroute.

In de Leuvense Sint-Pieterskerk ondervind je met een HoloLens op je neus wat een extra laagje technologie doet met de zo al fantastische kunstschatten van kanjers als Dieric Bouts.

Niets zo gemakkelijk als jouw magazine dat gewoon twee keer per jaar in je brievenbus valt. Helemaal vanzelf. Abonneer je nu en wij zorgen er voor.

Het Groene Gordel & Hageland Magazine is gratis. Elk voorjaar vragen we onze abonnees een bijdrage van 3 euro voor de verzendkosten. 

Www.toerismevlaamsbrabant.be