Dit verrassende recepten boek vol boeiende historische verhalen geeft een overzicht van de culinaire wereldgeschiedenis. Dankzij het boek ‘Vorstelyk Tafelen, Een Culinaire Wereldreis’ van Karin Vaneker kan je gerechten bereiden die de koninklijken vroeger aten. Het boek is rijkelijk geïllustreerd met prachtige historische illustraties het zit vol met leuke verhalen en achtergrond informatie. Lees, kook, proef van deze uitgave uw leven zal er alleen maar stukken bekoorlijker van worden. Mooie luxe uitvoering en originele stofomslag

Informatie over de auteurs:

Karin Vaneker verdiept zich in culturele en andere geschiedenissen van eten. Sinds 1999 zijn tientallen artikelen verschenen. Vaneker is de auteur van Mavis kookt en Verse Munt, Lamsbout & Baklava (Fontaine Uitgevers). De afgelopen jaren heeft ze meegewerkt aan internationale publicaties en naslagwerken als de Encyclopedia of Food Cultures of the World (ABC-Clio), Oxford Encyclopedia of Food and Drink in America (Oxford University Press), Encyclopedia of Food and Agricultural Ethics (Springer) en Ethnic American Food Today (Rowan & Littlefield).

Anton Moonen is de auteur van o.a. Kleine Encyclopedie van het Culinair Snobisme (Ambo|Anthos), Snob Appeal (Castelvecchi) en Snob Extrême (Paulsen). Zijn artikelen, essays en columns over het snobisme zijn eveneens in verschillende talen verschenen. Moonen deelt zijn internationale en multiculturele expertise met de redacties van o.a. Vogue en Vanity Fair. Hij geeft tevens lezingen en workshops in ‘snob-appeal’ aan scholen en bedrijven, zijn standplaats is Parijs.

 

Auteur: Karin Vaneker, met een essay van Anton Moonen
Prijs: € 27,95
ISBN: 978 90 826387 0 7
Uitgever: Collation