PREM Hospitality wordt verantwoordelijk voor het management en uitbating van het eerste vocoTM hotel in België. IHG Hotels & Resorts zet zo, samen met Living Tomorrow, de wereldwijde groei van hun hotelmerk voort.

EEN PREM-EUR!

PREM Hospitality pakt uit met een nieuwe “Prem-eur”: de prominente speler in het operationele beheer (hospitality management) van hotels in opdracht van lokale en internationale eigenaars en investeerders, zet zijn groei in Continentaal Europa én zijn samenwerking met IHG Hotels & Resorts voort met de opening van vocoTM Brussels City North. Als eerste in zijn soort in België zal vocoTM Brussels City North focussen op innovatie, en staat het symbool voor de toekomst van de horeca.

Voor Bouke Koppert, Chief Operating Officer van PREM Group voor Continentaal Europa (met hoofdzetel in Drongen), weerspiegelt deze nieuwe opening de duidelijke ambitie van de PREM-groep in Continentaal Europa, en België in het bijzonder: “We hebben minstens drie goede redenen om ons te verheugen op deze overeenkomst en onze rol als operationele beheerder van dit splinternieuw hotel:

  1. De opening van een nieuw hotel aan de Noordrand van de Europese hoofdstad betekent een prachtige uitdaging.
  2. vocoTM hotels is een merknaam die borg staat voor innovatie, een sterke eigen persoonlijkheid en veel fun. Daar zeg je als PREM Hospitality geen neen tegen.
  3. De samenwerking met Living Tomorrow in zijn allernieuwste versie belooft voor de reizigers, of ze voor hun werk of plezier bij ons verblijven, een bijzonder boeiend beleefmoment te worden.

INNOVEREND VERBLIJVEN

“Je voelt dat de creativiteit op deze campus alomtegenwoordig is” vertelt Bouke verder.  Het gloednieuwe vocoTM Brussels City North bevindt zich op de volledig gerenoveerde Innovation Campus van Living Tomorrow, in 1990 opgericht door Frank Belien. De site zelf biedt de ideale omgeving te midden van een groen landschap voor wie tot rust wil komen. Het hotel blijft niettemin vlot bereikbaar via de snelwegen E19 en E40. Het is tien minuten rijden naar Brussels Airport en naar het centrum van Brussel.

Het hotel beschikt over een opvallende toren van 50 meter hoog met enorme glazen ramen die een panoramisch uitzicht bieden op de skyline van Brussel.

De site zelf wordt Europa’s grootste experimentele lab voor het creëren van ideeën en een visie voor de toekomst. In lijn met het ethos van vocoTM hotels, beoogt vocoTM Brussels City North zich duidelijk te onderscheiden van de concurrentie door gasten een ander type ervaring en beleving te bieden.

PRAKTISCH EN DUURZAAM

vocoTM Brussels City North, een viersterren plus hotel, beschikt over alle state-of-the-art uitrusting en meest moderne technologie (van robothonden tot gerobotiseerde bagagedragers) om zowel zakenlui als toeristen een premium verblijf te verzekeren :

  • 92 kamers, waaronder 36 tweepersoonskamers met twee eenpersoonsbedden en 3 suites,
  • 1 auditorium tot 150 deelnemers en 8 vergaderzalen tot 90 personen
  • Een eigen restaurant “fuga” en een bar “nox”
  • Parkeervoorzieningen (tegen betaling) met Ionity oplaadpunten
  • Loyaliteitsprogramma via het IHG® One Rewards

Tenslotte is vocoTM Brussels City North gevestigd in een gloednieuw energiezuinig gebouw met de nieuwste HVAC-installatie- en isolatietechnieken, zonnepanelen en warmtepompen.

LOKAAL VERANKERD

vocoTM Brussels City North stelt zich uitdrukkelijk tot doel lokale bedrijven, gemeenschappen en leveranciers te ondersteunen. “We creëren een 40-tal nieuwe jobs en ambiëren om één van de belangrijkste meeting points te worden van het Hoofdstedelijk Gewest en omstreken. Internationale en lokale networking maakt deel uit van het DNA van vocoTM. Voor PREM Hospitality wordt het een eer om deze doelstelling iedere dag na te streven. En te bereiken!” voegt Bouke Koppert eraan toe.

Het internationale hospitality bedrijf PREM Group, gevestigd in Dublin, werd opgericht in 1996 en is actief in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en België. PREM Group telt verschillende dochterondernemingen, waaronder PREM Hospitality, dat zich bezighoudt met hospitality management, maar ook RateWise, Sprint Digital, Trinity Hotel Groups, Rewards From Us To You en Premier Business Centres. PREM Group werkt samen met bedrijven uit alle domeinen van de horecasector om expertise en kennis uit te wisselen. De bedrijven richten zich op onafhankelijke hotelhouders en -uitbaters die een beroep willen doen op hun expertise in specifieke domeinen van de hospitality sector zonder een volledige beheerovereenkomst af te sluiten. Dankzij dit flexibele bedrijfsmodel kunnen klanten heel eenvoudig gebruikmaken van de diensten die het best aansluiten bij hun actuele en evoluerende behoeften.

PREM Hospitality, met hoofdzetel voor Continentaal Europa in België (Drongen), is een prominente speler in het operationele beheer (hospitality management) van hotels in opdracht van lokale en internationale eigenaars en investeerders. dochteronderneming van PREM Group. Ze beheren in totaal 31 hotels en serviceflats op 24 locaties in Europa.

Foto: vocoTM Brussels City North