Vitamont breidt deze zomer zijn gamma uit met vier heerlijke mocktails, cocktails zonder alcohol. Je hebt de keuze tussen Mojito, Piña Colada, Cosmopolitan en Bloody Mary. Zowat de vier bekendste en meest verkochte cocktails van vandaag. Deze mocktails zijn bovendien 100 % biologisch en gemaakt van de meest kwaliteitsvolle groenten en fruit. 

Mocktails of cocktails: aan jou de keuze
Fruitsapspecialist Vitamont besluit om naast zijn populair scala aan vruchtensappen nu ook mocktails op de markt te brengen. Gebaseerd op plezier en geïnspireerd op ’s werelds bekendste cocktails. De Mojito is zonder twijfel onmisbaar in het zomerse mocktailgamma van Vitamont. De verfrissende mocktail met limoensap kan je zo drinken, maar kan je ook als basis van een cocktail met alcohol serveren. Net zoals de andere drie gloednieuwe mocktails. De keuze is aan jou! Voor de kokosliefhebbers is er de exotische Piña Colada met ananassap. De legendarische Cosmopolitan is de zoete cocktail bij uitstek en de pittige Bloody Mary is de enige mocktail in de reeks op basis van groenten. En natuurlijk zijn Vitamonts mocktails volledig biologisch en bestaan ze stuk voor stuk uit pure vruchtensappen van de beste kwaliteit.

Vitamonts innovatief karakter
Cocktails zonder alcohol kennen de laatste jaren een echte opmars. En dit vooral bij Millennials, twintigers en dertigers tot 35 jaar. Vitamont speelt hier maar al te graag op in. Het merk wordt dan ook herkend om zijn innovatief karakter. Jaarlijks brengt Vitamont tal van gezonde en kwalitatieve nieuwigheden op de markt, met respect voor het milieu. Ze willen er een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk op nahouden door lokale producten en recycleerbare verpakkingen te gebruiken. 

Deze producten worden verdeeld door Hygiena. 
Mojito / Cosmopolitan / Bloody Mary : € 3,45
Piña Colada: € 5,95

Foto’s: Remy Communication