Elegante haarstijlen en gedenkwaardige cadeaus met de Super-X Metal Series en de Wave Secret Air krultang

Nu de magie van Kerstmis haar intrede doet, onthult BaByliss haar selectie van leukste cadeaus. Van de Super-X Metal Series collectie tot de Wave Secret Air krultang, BaByliss biedt een compleet assortiment voor elk lid van de familie en voor elke stijl. Zo voeg je een extra vleugje sprankeling toe aan de feestdagen.

BaByliss nodigt je uit om jouw unieke stijl en eigenheid te ontdekken. De Super-X Metal Series en Wave Secret Air krultang zorgen voor een schoonheidservaring die de verwachtingen overtreft en brengen een extra vleugje magie in deze speciale tijd van het jaar. De feestdagen zijn dan ook dé ideale gelegenheid om je dierbaren het perfecte cadeau te geven!

Laat je creativiteit de vrije loop met de Wave Secret Air automatische krultang

Voor degenen die hun haar zien als een verlengstuk van hun stijl, is de Wave Secret Air van Babyliss het ultieme hulpmiddel. Hij is snel en gemakkelijk te gebruiken, zodat je moeiteloos perfecte golven kunt creëren. Van zachte krullen die dansen in de wind tot gedurfde golven, de Wave Secret Air zorgt voor adembenemende resultaten. De anti-klit technologie voorkomt dat het haar gaat klitten, terwijl het Cool Air Smart systeem een zachte luchtstroom afgeeft voor langdurige fixatie. Krullen blijven de hele dag onberispelijk.

WAVE SECRET AIR (€179.90)

De Wave Secret Air is voor € 179,90 verkrijgbaar bij babyliss.com, Carrefour, Fnac, Hifi, Krëfel, MediaMarkt en Vanden Borre.

Het meesterlijke scheerresultaat, het perfecte cadeau !

De BaByliss Super-X Metal Series is niet zomaar een serie tondeuses, het is een statement van stijl. Elke tondeuse is met precisie ontworpen voor een vlekkeloze scheerbeurt die verandert in een kunstwerk. Van moderne en stevige designs tot elegante afwerkingen, de Super-X Metal Series garandeert een scheerervaring die het gewone overstijgt. De Super-X Metal Series bestaat uit 4 trimmers die speciaal zijn ontworpen om aan elke scheerbeurt te beantwoorden. Uitgerust met Japanse stalen mesjes en lithium-ion batterijen, zorgen ze voor een precieze, moeiteloze snit, perfect voor het efficiënt verzorgen van haar en ander lichaamshaar terwijl je een stijlstatement maakt. Verkrijgbaar in drie kleuren, met de laatste editie in Navy & Gold, een elegant cadeau!

SUPER-X METAL SERIES 15 IN 1 MULTIFUNCTIONELE SNOERLOZE TONDEUSE (€ 129,90)

SUPER-X METAL SERIES SNOERLOZE TONDEUSE (€ 129,90)

SUPER-X METAL SERIE NEUS-, OOR- EN WENKBRAUWTRIMMER (€ 34,90)

SUPER-X METAL SERIES BAARDTRIMMER (€ 99,90)

Deze collectie is verkrijgbaar in 3 versies via babyliss.com, Vanden Borre, Krëfel en MediaMarkt.

Foto: Babyliss