Uber lanceert de maaltijdleveringsdienst UberEATS in de Antwerpse binnenstad en brengt culinair Antwerpen zo tot in de huiskamer. Na de succesvolle lancering in Brussel in oktober vorig jaar, heeft de populaire maaltijdleveringsapp nu ‘t Stad als volgende bestemming uitgekozen. Zo wordt Antwerpen de eerste stad in Vlaanderen waar UberEATS aan huis en op kantoor gerechten zal bezorgen.
Als alternatief voor de klassieke take-away zal de Antwerpenaar nu ook zijn favoriete gerecht aan huis kunnen laten leveren. Er is alvast keuze

genoeg: Felix Pakhuis, Barnini, Coffeelabs, Fabrik, Poke Bowl, McDonald’s en heel wat andere zaken (meer dan zestig!) hapten al toe.
Dankzij een uitgekiend netwerk van fietskoeriers en scooters zal UberEATS lunches, snelle snacks en zelfs uitgebreidere diners aan huis kunnen bezorgen, tenminste voor wie in het centrum van Antwerpen woont. UberEATS heeft wel plannen om het leveringsgebied de komende maanden uit te breiden.
Gegadigden zullen, net zoals bij het gelijknamige vervoersplatform, gemakkelijk kunnen bestellen via de UberEATS-app of via ubereats.com en hun bestelling in realtime kunnen volgen op een kaart. UberEATS mikt op een levering binnen de 30 minuten en werkt niet met een minimum bedrag, zodat de aanvrager volledig op maat kan bestellen.
Charles van Haverbeke, Operations Manager bij UberEATS: “Na de succesvolle lancering van onze dienst in Brussel, zijn we verheugd om UberEATS nu ook in Antwerpen te mogen introduceren. Antwerpen heeft op culinair vlak heel wat te bieden en we kijken uit naar de samenwerking met de verschillende partner-restaurants. Op die manier hopen wij dat ze nog meer klanten zullen kunnen bedienen. UberEATS brengt zo het restaurantgevoel bij jou thuis.”
Hoe werkt UberEATS?
1. Download de UberEATS-app voor iPhone of Android
2. Meld je aan met je Uber-logingegevens
3. Selecteer een restaurant naar keuze en kies jouw favoriete gerechten
4. Klik op de “Bestel”-knop en jouw bestelling wordt in minder dan 30 minuten geleverd
Over UberEATS
UberEATS is de ‘on-demand’ maaltijdleveringsdienst van Uber. De app werkt samen met de beste lokale restaurants en bezorgt de gebruikers hun favoriete gerechten en dit binnen het halfuur. UberEATS startte in 2014 als een klein proefproject in Los Angeles en is vandaag, dankzij een onafhankelijke app en ubereats.com, beschikbaar in meer dan 135 steden over de hele wereld. Klanten genieten van een snelle en betrouwbare leveringsdienst vanuit duizenden restaurants, met een ruime keuze aan gerechten, gaande van sushi en pizza, tot gezonde maaltijden en alles wat daartussen ligt.