Op 16, 17 en 18 maart kan u in het Toneelhuis de voorstelling ‘Orlando’ zien. Katelijne Damen speelt de rol van Orlando. Guy Cassiers regisseert. Elke speelavond verwent Toneelhuis 10 A-kaarthouders met een duoticket.
Is het mogelijk om meer dan driehonderd jaar te leven en in die tijd van geslacht te veranderen? Om in slaap te vallen als man en wakker te worden als vrouw? En ook nog de minnaar van de Engelse koningin, diplomaat in Turkije en zigeuner te zijn? Het overkomt Orlando, het hoofdpersonage uit de gelijknamige roman van Virginia Woolf. Orlando (1929) is een een pareltje uit de literatuur.
Bejubeld
Het stuk werd geselecteerd voor Het Nederlands Theaterfestival 2013. De jury: “Met de oerkracht van actrice Katelijne Damen, haar even lyrisch als heldere bewerking van de tekst van Virginia Woolf en de esthetische beeldtaal van Guy Cassiers en zijn beeld- en geluidontwerpers hebben de leden van Toneelhuis een juweel toegevoegd aan hun oeuvre.”
De voorstelling is dit seizoen opnieuw te zien in de Bourla schouwburg.
Met uw A-kaart
Elke speelavond verwent Toneelhuis 10 A-kaarthouders met twee theaterzitjes. Wie 10 A-kaartpunten heeft gespaard, kan meedoen aan de wedstrijd en zo kans maken op een duoticket.
Vul uw gegevens in op het deelnameformulier. U kan slechts een van de drie voorstellingen kiezen.
De wedstrijd loop nog tot en met 22 februari 2017.
U kan eenmaal deelnemen en enkel met uw eigen A-kaart.
De winnaars worden op 23 februari per e-mail op de hoogte gebracht. Bent u niet bij de winnaars, dan kan u nog steeds een A-kaartbon inruilen voor een korting van 2 euro.
Toneelhuis is partner van de A-kaart.
Kom een avondje naar de Bourla en spaar meteen een punt aan de zuil in de hal.
In ruil voor een A-kaartbon krijgt u bovendien 2 euro korting op een voorstelling naar keuze, enkel aan de ticketbalie in de Orgelstraat.
Orlando – Toneelhuis
Bourla Schouwburg, Komedieplaats 18, Antwerpen
16, 17 en 18 maart om 20 uur
www.toneelhuis.be