Eindelijk een boek over het populairste ingrediënt: gehakt.

Niet voor niets is gehakt een topper in onze Vlaamse keuken: je maakt er makkelijke gerechten mee, die snel klaar zijn, maar even goed kun je er echt mee uitpakken door ze een verrassende twist te geven. Daarnaast is het een super veelzijdig ingrediënt. Denk aan balletjes in de soep of met tomatensaus, een klassiek vleesbroodje of een zuiderse variant, een stevige braadworst met stoemp of pittige merguezworstjes. In Toppers met gehakt, vind je 70 gehaktrecepten, voor elk wat wils: balletjes, burgers en worstjes, sauzen, vullingen en ovenschotels. Klassiekers zoals shepherd’s pie en tagliatelle al ragu, vernieuwende ideeën zoals gehaktballetjes met pistache en granaatappelpitten, kruidige mini-loempia’s met kriekensaus of gevulde zoete aardappel in fajita-stijl. Je lijstje met favoriete gehaktschotels wordt voortaan een heel stuk langer!

Hardcover; 164 pagina’s.

Auteur: Libelle
Titel: Toppers met gehakt
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 978 94 0144410 1
Thema: gastronomie
Prijs: € 9,99