Spreekt Japan en de Oosterse cultuur je aan? Terecht! Proef van het moderne Tokyo, waar de hectiek en de gekheid je van je sokken blaast, om even later je onder te dompelen in de authentieke sfeer van het majestueuze Kyoto. Oud en nieuw smelten in Japan samen tot een perfecte cocktail, of moeten we saké zeggen … 

Terwijl je in Tokyo tussen de skyscrapers laveert, een robotshow meepikt en van de ene hippe foodstand naar de andere struint, vormt het Keizerlijke Kyoto het andere uiterste. Bij de eeuwenoude tempels in Kyoto hoort enkel gewijde stilte! 
​​​​​​​
De ideale kennismaking met dit verrassende land? De ‘Taste of Japan’ rondreis met Connections! 7 dagen lang beland je van de ene verbazing in de andere en kom je ogen en oren tekort! 

Een tikkeltje meer? Je kunt deze rondreis probleemloos uitbreiden met de Mount Fuji, de Japanse Alpen, Hiroshima en/of Osaka. Alles is mogelijk, Japan ligt aan je voeten. 

Elke dag organiseert Connections stadswandelingen in het gezelschap van Nicolas Wauters, een Belg die stapelverliefd werd op Tokyo. Te voet en met de metro neemt hij je mee op ontdekking doorheen de belangrijkste wijken. Hij leert je snel en eenvoudig oriënteren en navigeren door deze hectische metropool en boeit je met duizend-en-een knepen en anekdotes over de stad en haar inwoners. Een halve dag op stap boek je al voor € 55 per persoon. Dit is mogelijk op zondag en dinsdag tussen 22/03 & 26/05. Je kan mits supplement ook kiezen voor een volledige dag op stap te gaan.

Foto’s: www.connections.be