Team Mortis 1: Het Romeo & Juliet Mysterie is het eerste deel van een zeer spannende serie voor tieners. Erika Storm een zestienjarige meisje heeft haar ouders verloren toen ze nog een kind was. Ze heeft alleen maar een zieke oma die haar niet meer herkent. Wanneer haar vriendje Marco terug komt uit Italie en een grote geheimen blijkt te hebben verandert haar leven voorgoed. Marco is verwikkeld in een gevaarlijke zaak, Erika wordt door een auto van de weg gereden en haar vriend neergeschoten, Erika hangt een jarenlange opsluiting boven het hoofd, omdat de politie haar betrapt met een stevige lading drugs en een wapen in haar bezit.

Gelukkig komt ex-M16 agent Brian Bailey op de proppen. Hij kan Erika redden uit handen van de politie als ze belooft om te gaan werken voor Team Mortis: een geheime Europese spionagedienst.

Maar in ruil daarvoor wordt van haar een immens offer gevraagd. Erika moet sterven … op papier en verliest voorgoed haar naam en identiteit.

In dezelfde reeks:

Team Mortis 2: De bende van venus

Team Mortis 3: Het dodenspel

Team Mortis 4: Bloedlijst

Team Morits is een spannende thrillerreeks voor tieners vanaf 11jaar, adembenemend, geheimzinnig en meeslepend en vol avontuur, actie en liefde. Een boek om met haar en huid te verslinden.

Auteur: Bjorn Van Den Eynde

ISBN: 9789 077 826 843

Prijs: 16,95€

Uitgever: Bakermat

Wat leert je kind:

  • Belangstelling krijgen voor boeken.
  • Taalontwikkeling.
  • Uitbreiding woordenschat.
  • Concentreren.
  • Stimuleren van de fantasie.
  • Kennis maken met nieuwe situaties.