Uit een vibrafoon, een klokkenspel en trommels komen vaak verbluffende klanken, hiermee zijn vele mensen vertrouwd. Dat echter water, lichtstokken en allerlei voorwerpen uit een doe-het-zelf-zaak zo´n avontuurlijke klanken voorbrengen, dat verbaast zelfs de meeste muziekkenners! 
Alles begint bij ritme. Als kind ontfutselde Daan potten en pannen uit de keuken en bouwde hij zijn eigen percussieset. Vele jaren later doet hij eigenlijk nog steeds hetzelfde… Hij blijft zoeken naar het potentieel van ritme en klanken.

Daan werkte verschillende opleidingen af aan de conservatoria van Antwerpen en München en deed ondertussen podiumervaring op in gans Europa en Azië. 
Al deze ervaringen brengt hij samen in ‘Impressions’. Een muzikale avond voor jong en oud, vol met avontuur, energie, groove en vooral wonderbaarlijk genot. 

In de Sterrenserre schenken we elke maand een podium aan nieuw talent! Het Liers Cultuurcentrum zorgt hierbij voor een vergoeding en een professioneel uitgerust podium waar de performance technisch volledig tot zijn recht komt!

Tickets te koop vanaf do 15 oktober om 13 uur.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt alle updates rond de ticketverkoop.

VR 18 DEC 2020 | 20U15

CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3
2500 Lier

Foto & video: www.liersscultureelcentrum.be