Waanbeelden of werkelijkheid? Een nieuwe zaal voor Maud O’Conner.

Nancy North en haar vriend Felix zijn net ingetrokken in een nieuwe flat, die Felix heeft gevonden terwijl zij ziek was. Nancy heeft kort geleden een acute psychose gehad. Nu is ze er weer bovenop, maar ze voelt zich nog breekbaar. Hier kan ze verder herstellen. Ook als is het flatje wat vervallen en voor Nancy aan de verkeerde kant van de stad, het is een nieuwe start voor hen beiden.

Maar al vanaf de eerste dag heeft ze geen goed gevoel over de nieuwe plek en merkt ze dat het weer slechter met haar gaat. Als ze tegen Kira opbotst, die in hetzelfde pand woont, valt het Nancy direct op dat haar buurvrouw erg angstig is. De volgende dag wordt het lichaam van Kira in haar flat gevonden. Nancy is er daardoor van overtuigd dat het huis geheimen herbergt. De andere bewoners en de politie weigeren dat te erkennen. Kan rechercheur Maud O’Connor deze zaak oplossen?

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit duo is wereldberoemd om hun thrillers en korte verhalen. In 1997 debuteerden ze met “Het geheugenspel”. In 2023 verscheen “Heeft iemand Charlotte Salter gezien?”, ook met rechercheur Maud O’Conner.

Titel: Stemmen in het duister

Auteur: Nicci French

Uitgeverij: Ambo / Anthos

ISBN: 9789026361630

 Thema: Thriller

Prijs: € 27,99