Elk meisje droomt van een toestel dat in een vingerknip voor een droomkapsel zorgt. Wil je perfect steil haar of glamourkrullen? Dan is een stijltang je beste maatje! Maar welk toestel moet je kiezen voor een perfect resultaat zonder je haren te beschadigen? BaByliss heeft de Steam Pure gelanceerd, een 2-in-1 stijl- en krultang met microstoomprotect-functie, voor soepel, zacht en glanzend haar. Dankzij de microstoom wordt het haar gehydrateerd, beschermd en blijft het lang in model. Resultaat? Steil haar in één beweging of een perfecte krul in een recordtijd.
BaByliss, de nieuwste technologie
BaByliss is al 55 jaar lang expert in haartoestellen. Haarbescherming is altijd een topprioriteit van BaByliss geweest. Daarom heeft BaByliss een gloednieuw product gelanceerd met exclusieve microstoomtechnologie, waarmee je je haar maximaal kunt beschermen en in een handomdraai intens stylen als een filmster.
Microstoom voor een betere hydratatie: exclusief bij BaByliss
Een Hollywoodkapsel en een intense bescherming: ja, dat is mogelijk! In twee opeenvolgende stappen wordt de microstoom gegenereerd. Eerst produceert de elektronische generator ultrasonen, die zorgen voor een koude, homogene en zichtbare nevel. Die wordt daarna omgezet in microstoom, die het haar over zijn hele lengte diep binnendringt en hydrateert. Zo ontstaat er een beschermingslaag rond de haarvezel en is een zijdezachte styling mogelijk zonder dat het haar aangetast  wordt, en dat voor elk haartype (lang, dik of krullen). Je haar is perfect glad en bovendien beschermd en gehydrateerd. De stoom wordt onmiddellijk en continu gegenereerd, waardoor die over de hele lengte, van de wortel tot de punten, in het haar kan doordringen voor een intense styling en een subliem resultaat. Met één vingerknip activeer je de stoom, die 10 minuten autonoom werkt. De LED-verlichting zorgt ervoor dat je nauwkeuriger kunt stylen.
Glamourkapsel in een handomdraai
Ben je het beu minutenlang te moeten wachten tot je stijltang warm is? Dan is de Steam Pure van BaByliss iets voor jou! Dankzij zijn exclusief verwarmingssysteem is hij in 15 seconden gebruiksklaar. Een ongelofelijke tijdswinst, zodat je niet in de badkamer gegijzeld wordt. Dankzij de brede plaatjes (39 x 110 mm) en de ontwarrende kam hoef je niet meer aan je haar te trekken en is een slordige styling definitief verleden tijd. Het exclusieve, gebogen 2-in-1 design in chroom inox zorgt voor intens glanzend steil haar of glamourkrullen, naargelang je mood. Je hoeft alleen de verwijderbare beschermingen te gebruiken om mooie krullen of een wavy look te creëren.
De Pure Metal van BaByliss
In hetzelfde gamma biedt BaByliss ook de Pure Metal aan, een variant van de Steam Pure. Deze stijl- en krultang met fijnere plaatjes (28 x 120 mm) is bestemd voor kort, halflang en dun haar. Ook dit toestel bezit 5 temperatuurstanden en een Diamond Ceramic coating. De stijl- en krultang glijdt uitzonderlijk vlot langs je haar, zodat je het supersnel kunt stylen met een perfect resultaat. De Pure Metal is niet alleen verkrijgbaar in metaalkleur, maar ook in pink gold voor een meer girly touch. Steek dit juweeltje in zijn opbergetui, zodat je het altijd bij jou hebt!
De Steam Pure is verkrijgbaar voor de prijs van € 149,90 en de Pure Metal (metaal- of pink gold) voor € 129,90. Voor alle 3 geldt een garantieperiode van 3 jaar.
Foto’s: Pride