Na meer dan 220 voorstellingen, 11 hartenprojecten en een instabiele theaterzaal sluit HETGEVOLG zijn theaterseizoen af met twee prachtige voorstellingen: GROOT FAMILIE & En gaan en gaan en gaan.

‘Groot Familie’ is een hartenproject in samenwerking met Open School Antwerpen.

Sinds januari komen 21 cursisten van Open School samen met én zonder toneelervaring wekelijks samen met regisseur Stefan Perceval.  Allemaal met een verhaal en met een verleden, in België, China, Polen, Somalië, Syrië, Marokko, Irak of Afghanistan.

Groot Familie is de zelfbedachte naam van hun toneelstuk, dat bestaat uit stukjes leven, herinneringen, dromen en wensen. De titel reflecteert de grote vriendschap voor elkaar die ontstond tijdens het repetitieproces. Regisseur Stefan Perceval (HETGEVOLG) doet alle puzzelstukjes in elkaar passen. 

‘En gaan en gaan en gaan’ is een getuigenis van wat was als er niks meer is en de wil voor een beter leven.

In de zomer van 2016 kwam Karina HETGEVOLG binnen wandelen met twee vriendinnen.

Straathoekwerker Nick had haar naar ons huis doorgestuurd omdat ze wel eens iets wilde doen op een podium. Na de zomer bleef Karina terug komen en vertelde haar leven.
Vernederingen en psychische martelingen, verdriet en angst beheersten haar leven.  Ze zocht haar vlucht in drank en drugs en doorzwom heel veel liefdeswatertjes. Maar ze sloeg er zich door, met een enorme veerkracht die niet te bevatten is.

Nu heeft ze haar leven weer in handen en word opnieuw geboren in een wereld die ze amper kent. Ze vecht elke dag voor haar plaatsje in de maatschappij.
Voorstellingen op 07 juni 2017 bij THEATER STAP in de Turnhoutse Brugstraat 55 om 20u15.
reservatie@hetgevolg.be