Sportfans tellen al af naar zondag 2 februari, de dag van de historische wedstrijd in het Hard Rock Stadium® in Miami, Florida, de thuisbasis van het merk. Maar ook in België kan je vanop de eerste rij de sfeer van The Big Game proeven… in Hard Rock Cafe® Antwerpen en Brussel. Reserveer je tafel, volg de match en geniet van de speciale wedstrijdmenu’s: The Big Game Super Spread en The Big Game Super Selection.

Met deze menu’s trakteert Hard Rock Cafe® zijn gasten op de favoriete hapjes van heel wat American football-fans. ‘The Big Game Super Spread’ (voor zes tot tien personen) omvat kippenvleugels, hamburgers, nacho’s en spareribs aan een voordelige prijs. ‘The Big Game Super Selection’ (voor twee tot vier personen) biedt een keuze uit twee, drie of vier gerechten aan een vaste prijs. Daarnaast verrast Hard Rock Cafe® je met speciale aanbiedingen op flessenbieren, als perfecte aanvulling op de speciale wedstrijdmenu’s die je op voorhand kan reserveren.

Ook voor wie niet op voorhand reserveert maar toch wil genieten van het hele spektakel rond The Big Game, heeft Hard Rock Cafe® Antwerpen/Brussel iets speciaals gepland op 2 februari. Zo is er het Game Day Tailgate-menu, met gerechten uit de op voorhand te reserveren menu’s aan een voordelige prijs en aanbiedingen op bieren en andere dranken. Op de wedstrijddag is ook het vertrouwde Hard Rock Cafe®-menu volledig beschikbaar.

Zin om je sportieve honger te stillen? Scoor dan je tafel in Hard Rock Cafe® Antwerpen of Brussel via www.hardrockcafe.com/locations.aspx. Voor meer informatie over de Big Game-menu’s: https://www.hardrockcafe.com/location/antwerp/nl/ of https://www.hardrockcafe.com/location/brussels/. Voor Hard Rock Cafe®-merchandising kan je terecht in de online shop via https://shop.hardrock.com.

Foto: www.rca.be