Een stemgeluid als dat van Sandra Kim, dat moet op tijd en stond in al z’n glorie van zich laten horen. En niet alleen wanneer de Songfestival-koorts toeslaat en België vol trots terugblikt op haar roemrijke zege in 1986. Er zit een goedgevulde carrière tussen tiener Sandra Kim en de straffe zangeres die ze vandaag is geworden. Singles in het Frans, Vlaams, Italiaans en Engels, concerten over heel België en daarbuiten, passages langs alle mogelijke radiostations en televisiezenders, met als kers op de taart een ronkende overwinning in ’The Masked Singer’ in 2020. 

Maar het beste moet nog komen. 

Gisterenmorgen stelde Sandra Kim’s nieuwste single ‘Gravity’ voor bij De Madammen op Radio 2. Vanavond is ze te horen bij JoeFm en morgen bij Radio Nostalgie.  Een dreun van een Engelstalige popsong. Een lied vol power en attitude, geschreven door UDO en catchy in elkaar gezet door producer Wouter Vanderveken. Met deze song trapt Sandra Kim een belangrijk momentum op gang. Op 15 oktober zal de Belgisch-Italiaanse vedette namelijk vijftig kaarsjes uitblazen, waarmee ze officieel een gouden tijdperk in haar leven zal ingaan. Iets wat ze op 16 oktober 2022 met veel vocaal vuurwerk zal vieren tijdens haar verjaardagsconcert ‘Moi Sandra’ in het Kursaal Oostende.

Deze mijlpaal is geen stopteken, want Sandra Kim is niet van plan om haar grootste passie -zingen en optreden- daarna aan de kant te schuiven. ’Gravity’ is haar hymne, het bewijs dat ze de natuurwetten zal blijven trotseren, als een niet te stoppen orkaan. En dat ze zichzelf zal blijven heruitvinden en toonladders zal blijven overwinnen. Als de aantrekkingskracht zo allesoverheersend is en je hart niet kan weerstaan aan het verlangen, dan is jezelf overgeven aan de passie soms het enige wat je kunt doen. Dat, en een beetje dichterbij gaan dansen. En dat is ‘Gravity’. Het trekt je aan, het trekt je mee en na één keer wil je ‘m nog eens horen en daarna nog eens en dan nog eens en nog eens en …

‘Gravity’ is vanaf 13 mei te downloaden via alle online kanalen en wordt meteen ook gelanceerd met een bijhorende videoclip. 

Tickets voor ‘Moi Sandra’, het verjaardagsconcert in het Kursaal Oostende op 16 oktober 2022, zijn verkrijgbaar via: www.concertevents.be/event/sandra-kim.

Voor alle overige informatie verwijzen wij jou graag door naar de sociale mediakanalen van The Booking Company en www.sandrakim.be.

Foto & video: www.thebookingcompany.be