Kinderen groenten laten eten wordt makkelijker met de Magioni pizza’s. Ongeveer 70 gram groenten zit verstopt in de bodem. De toppings doen de rest. Je kunt gerust stellen dat Magioni pizza’s perfect passen binnen een evenwichtige levensstijl. 

Groot of klein, het Magioni-gamma heeft voor elk wat wils. Van een bloemkoolbodem waarop je alles kwijt kunt waar je zin in hebt tot rijkelijk belegde pizza’s met bijzondere smaakcombinaties en vooral veel groenten.

‘Cheesy Margherita’(foto)
Een klassieker in een nieuw jasje
De Cheesy Margherita is de klassieke pizza Margherita in een gloednieuw jasje. Op de paprikabodem vind je een laag tomatensaus met daarbovenop een mix van tomaten en drie Italiaanse kazen. En toch bevat deze pizza, die voor 53% uit groenten bestaat, maar 514 kcal. Dat is puur genieten.
Prijs (349G): 5,49 €

‘Oh so funghi’
Met een donkerroze bodem
Deze belegde pizza heeft een bijzondere kleur: donkerroze. Deze is te danken aan de 35% rode biet die erin verwerkt is. Bovenop vind je een rijkelijke topping van geitenkaassaus, champignons, rode ui, lente-ui en verse geitenkaas. Het mooie aan deze pizza is dat hij voor 49% uit groenten bestaat en slechts 591 kcal bevat.
Prijs (288G): 5,49 €

‘Cauliflower’
Knapperige pizzabodem met bloemkool
Deze handgevormde pizzabodem is een gezonder alternatief voor de traditionele pizzabodem. Even krokant en lekker als traditionele bodems. Het verschil zit hem in de 37% groenten die erin verwerkt zijn. Om te bekleden met alles wat je lekker vindt en er dan voluit van te genieten.
Prijs (360G): 3,39 €

Foto: Delhaize België