Antwerpen is vanaf deze zomer een nieuwe Scheldeattractie rijker. Het nieuwe, exclusieve partyschip Le Formidable heeft voor Antwerpen gekozen als haar vaste verblijfplaats.

Le Formidable is een uniek feest- en cruiseschip. Het werd gebouwd op één van de beste Nederlandse scheepswerven, in opdracht van een Bulgaarse staatsrederij waarbij kosten noch moeite werden gespaard om deze parel in de vaart te zetten. Het voormalig vaargebied van dit luyueuze cruiseschip was de Donau.
Het is 113,5 meter lang en 16 meter breed, beschikt over verschillende feestzalen, een groot zonnedek, een verwarmd buitenzwembad en de professionele cateringdienst Salons De Boeck. Het schip geschikt voor vele doeleinden: bruiloften, beurzen, modeshows, party’s en andere bedrijfsfeesten. Alle comfort om zeer gevarieerde feesten mogelijk te maken tot 600 personen is aanwezig. Het schip beschikt over een sauna, een fitnessruimte, tal van loungeruimtes, een bedrijfskeuken, zelfs een kpsalon en beschikt over 110 luxehotelkamers.

Marc en Ivana Geerts kochten het schip op 26 maart 2017. Op 7 april werden de schikkingen voor het transport naar Antwerpen getroffen. Het tijdsbestek waarin Marc Geerts zowel de papierwinkel als de werfwerkzaamheden heeft rond gekregen in Roemenië om het schip transportklaar te maken, getuigen van véél moed en doorzettingsvermogen en een portie geluk. Een écht huzarenstukje!

Via de Zwarte Zee voer het richting zijn nieuwe thuishaven Antwerpen. Over Vlissingen kwam het aan op de Schelde, versast in de Boudewijnsluis om in de haven van Antwerpen een vaste verblijfplaats te krijgen.

Vanaf september zal Le Formidable ook Party Cruises aanbieden, van Antwerpen naar Amsterdam en terug tijdens het weekend. Deze Party Cruises worden aangeboden vanaf 495 euro per persoon (all-in).

Wilt u meer weten over Le Formidable, neem dan een kijkje op www.leformidable.be of neem vrijblijvend contact: Marc Geerts – 0031 610 818 721 of info@leformidable.be.

Foto’s copyright Freddy Michiels.