De in 2016 aan kanker overleden Rupert Suply krijgt zaterdag 16 februari met LUVLIFE in Cargo Red & Blue postuum zijn eigen party. Bijna drie jaar na de dood van de dj is het de allereerste clubnacht zonder hem. Hope Benefiet, Ruperts vzw die kankeronderzoek en vele andere goede doelen ondersteunt, slaat voor het project de handen in elkaar met Antwerp’s Finest; de crème de la crème van de Antwerpse dj-scene. Partybeats en héél veel liefde voor het leven verzekerd. De opbrengt van LUVLIFE gaat integraal naar het goede doel.

Zo hard het verlies van Rupert Suply (30) na een strijd van meer dan 10 jaar aankwam, zo fel leeft vandaag zijn herinnering verder. Suply was de oprichter van Hope Benefiet. Met deze organisatie organiseerde hij vanuit zijn achtergrond als voormalig topvoetballer en dj vele sport- en familie events tot rally’s en party’s. Bij het overlijden in juni 2016 namen vrienden en familie de fakkel van Hope over. Zo volgden nieuwe edities van onder andere de Sports & Family Days, kaarsenverkopen, Warmste Week-acties en tal van projecten gedragen door derden. De inkomsten gingen de voorbije jaren naar interactieve spelen (Hope Tower en Hope On Wheels) die Hope Benefiet plaatste in tal van kinderafdelingen van Vlaamse ziekenhuizen.

“Met LUVLIFE geven we Ruperts grote liefde voor muziek weer vorm in een clubnight”, klinkt het bij Wesley Van der Beken namens Hope Benefiet. “Hij zou niet liever gewild hebben. Ruperts levensmotto en de baseline van Hope is ‘We Love Life’. Hij hield enorm van het leven. Daarom ook dat hij er zo voor gevochten heeft. Als dj speelde muziek daarin een enorm belangrijke rol. Heerlijk feesten en zo het leven vieren met in gedachten onze vriend in ons midden, daar draait LUVLIFE om. Ook zij die Rupert niet persoonlijk kenden, zijn natuurlijk meer dan welkom. LUVLIFE is een universeel eerbetoon aan het leven. En met de steun van Antwerp’s Finest – alle dj’s spelen gratis  – wordt het gewoon een enorm vet feest; de wedergeboorte van een mooie traditie.”

HOPE LUVELIFE zaterdag 16 februari vanaf 22u 
Cargo Club Red & Blue Antwerpen
Line-up: Noski, Delafino & Luna Fino, Phill Da Cunha, Dj Licious, Tach, Roma, KHLR en Baboons

Tickets: 10€ vvk – 15€ kassa, présale-verkooppunten/online via Tibbaa:https://bit.ly/2GTX1I5

Info: www.hopebenefiet.be
Contact: Wesley Van der Beken, 0475 92 42 03  

Foto: Holy2