Yes! We hebben groot nieuws. Op 25 september 2022 opent het KMSKA eindelijk de deuren. Net als jij hebben wij hier reikhalzend naar uitgekeken. Er borrelt dan ook een tintelend gevoel op, in en rond het KMSKA. Een fijne spanning en ook een gezonde dosis stress.

Samen aftellen
We tellen een jaar lang af. En we nemen je mee vanop de eerste rij. We lichten geregeld een tip van de sluier op en vertellen je wat je allemaal van ons verwachten mag. Wij noemen dat het Schoonste Gevoel. En waar kan je dat beter beleven dan in het Schoonste Museum van het land! Voel je het ook al een beetje?
Tel dus mee af naar alle mijlpalen die het komende jaar nog op ons pad liggen. En naar jouw langverwachte bezoek aan het KMSKA!

Nieuwe website
Heb je het al gezien? Onze website is helemaal vernieuwd. Je ontdekt er de schoonste verhalen. Over onze oude, moderne en hedendaagse meesters. En je vindt er het allerlaatste nieuws over de heropening.

En gloednieuw: op onze nieuwe website kan je onze integrale collectiecatalogus doorzoeken! Zoek op je favoriete kunstenaar of je lievelingsgenre, duik in de details van de meesterwerken en kom alles te weten over onze topstukken.

Foto: www.kmska.be