Het Antwerpse stadsbestuur betuigt zijn oprechte deelneming aan de familie en naaste kennissen van de maandag overleden televisiepresentatrice Gerty Christoffels, die de laatste periode van haar leven in Antwerpen woonde. De stad opende een online-rouwregister.
 
Gerty Christoffels werd in 1958 geboren in het Limburgse Eigenbilzen. Na haar studies en een korte periode als lerares ging ze solliciteren bij de toenmalige BRT, waar ze werd aangenomen als presentatrice. Ze werd bekend door het toeristische programma Boeketje Vlaanderen. Later was Christoffels panellid bij de veelbekeken quiz De Drie Wijzen, presenteerde ze shows op VTM zoals Wie van de drie en Rijker dan je denkt, en bracht ze human interest met Domino.
 
Gerty Christoffels woonde al een hele tijd in Antwerpen. Ze leerde er haar man kennen, en samen openden ze een cocktailbar in het centrum.  
 
Afgelopen maandag 12 oktober overleed de presentatrice op 62-jarige leeftijd.
 
Wie wil, kan zijn medeleven betuigen op www.antwerpen.be/rouwregister. Rouwbetuigingen kunnen daar neergeschreven worden tot en met de dag van de afscheidsplechtigheid.

Foto: www.antwerpen.be