In navolging van haar succesvolle online reeks njammie! brengt njam!-foodie Stephanie Bex nu ook een gelijknamig kookboek uit.
In het gloednieuwe njammie!kookboek verzamelt ze haar populairste njammie!-recepten van de afgelopen jaren, aangevuld met heel wat nieuwe gerechten die volledig in dezelfde lijn liggen. Het boek bestaat uit 90 eenvoudige en smaakvolle recepten met een originele twist. Stephanie gaat hierbij steeds aan de slag met ingrediënten die iedereen kan vinden en ze creëert heerlijke maaltijden waarmee je jong en oud kan overtuigen!

Wanneer je door het njammie!-boek bladert, zal je heerlijke ontbijt – en lunchideeën terugvinden zoals verloren broodrolletjes, ontbijtpizza en panzanella. Maar ook aan creatieve hoofdgerechten geen gebrek: Van sushilasagne en scampiburgers tot sticky kip in appelsiensaus. Kortom: voor ieder wat wils!
Stephanie zorgt ook voor een breed aanbod aan apero ideeën, verrukkelijke desserts recepten én zelfs eetbare cadeautjes!

Over Stephanie Bex
Stephanie Bex is een ‘happy foodie’ die de kookmicrobe al als kind te pakken kreeg. Haar ouders namen haar vaak mee op restaurant en ook thuis hielp ze graag mee in de keuken. Zo werd het al snel duidelijk dat eten voor haar niet enkel iets functioneels was, maar dat ze er ook graag mee bezig was. Tijdens haar studie Marketing werkte ze als student in het keukenteam van een restaurant. Daar leerde ze de kneepjes van het vak en werd de basis gelegd voor de culinaire kennis die ze vandaag heeft. Ondertussen werkt zij al 10 jaar als online redactrice bij njam! waar ze heel wat originele recepten creëert, chefs en hun recepten fotografeert, blogposts en nieuwsbrieven schrijft en de sociale mediakanalen van njam! voor haar rekening neemt. Enkele jaren geleden startte ze bij njam! het YouTube-kanaal njammie! waarop elke week een nieuwe video met kookinspiratie gedeeld wordt. Ook als Stephanie niet voor njam! aan het werk is, is eten nooit veraf. In haar vrije tijd deelt ze haar culinaire avonturen op haar website stephaniebex.be. Naast koken werd ook foodfotografie een passie voor haar. Zo won ze met haar blog zelfs een ‘Belgian Food Blog Award’ in de categorie Best Food Photography!

Heb je zin gekregen om de njammie!-recepten zelf uit te proberen? 
Het njammie!-kookboek is vanaf nu overal verkrijgbaar! 

Foto: ©njam!