“Schat, waar is die lach van jou?” is de nieuwe vrolijke single van de in België wonende zangeres  Alysha (Annelies Klijnee). Na haar debuutsingle ”Geen enkel plekje” en ”Nou nee vergeet het maar”, heeft producer Ad van den Hurk dit keer gekozen voor een lekker vlot zomers liedje met een toepasselijke tekst. Voor velen herkenbaar, voor anderen leuk om mee te zingen. Het liedje werd opgenomen in de MusicMaker studio.

Voor het koorwerk werd de hulp ingeroepen van Bianca Folkers en de onevenaarbare accordeon partijen zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis. Ad (Andy de Witt) tekende voor muziek, tekst en de arrangementen. De bijbehorende videoclip die geregisseerd is door Tommy van den Hurk en binnenkort te bewonderen zal zijn op YouTube, en de diverse clipkanalen zorgt er mede voor dat je dit vrolijke liedje nooit meer vergeet.

Alysha is een vlotte zangeres die op het podium en de diverse zalen het feest altijd weer tot een hoogtepunt weet te brengen. Alysha zingt voornamelijk lekker in het gehoor liggende liedjes en hoopt dan ook met deze nieuwe single haar bekendheid bij het grotere publiek te vinden.

De single is op 11 maart digitaal gelanceerd via platenlabel van JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a.: Spotify, iTunes, Deezer, Tidal en vele andere portals.

RTV Promotie NL JC Records Jolanda Clement
RTV Promotie België Dennie Damaro
Boekingen Alysha : A&A producties +32488318153 / + 31636221045
Facebook Zangeres Alysha